Dansk teenage-idol overrasker: På scenen med superstjerneDansk teenage-idol overrasker: På scenen med superstjerne

Den verdenskendte nordmand Kygo fik besøg af flere danskere på scenen ved gårsdagens koncert på Smukfest.

storybild

Benjamin Lasnier få timer inden sin hidtil største optræden på en scene, da han i går indtog Smukfest sammen med Kygo. (Billede: AH)

Det danske teenage-idol Benjamin Lasnier er stille og roligt ved at forvandle sig fra Instagram-fænomen til decideret sanger.

I går overraskede han tusinder af ellevilde gæster på Smukfest, da han pludselig hoppede på scenen til Kygos kæmpehit Firestone.

Metroxpress mødte den 17-årige dansker med de millioner af fans på Facebook og Instagram få timer inden koncerten, og der var nervøsiteten – eller i hvert fald spændingen - til at tage at føle på.

TV: Nøgenløb - Se vanvittige festivalgæster kæmpe for sejren
TV: Nøgenløb - Se vanvittige festivalgæster kæmpe for sejren

Lasnier havde nemlig ikke mødt Kygo inden deres fælles optræden, men havde i stedet forberedt sig derhjemme på nummeret.

- Der er lidt tension, men jeg har øvet mig hjemmefra, siger Benjamin Lasnier og forklarer om, hvordan samarbejdet kom i stand:

- Han havde hørt en af mine sange via en app, og så sendte jeg ham en anden. Han kunne lide det og spurgte, om jeg kunne komme på Skanderborg, og så har vi kommunikeret frem og tilbage siden. Men det er kun tre dage siden, jeg fik at vide, at det blev til noget.

Vilde sexhistorier fra Smukfest: 'Jeg var med i trekant under Nik & Jay'
Vilde sexhistorier fra Smukfest: 'Jeg var med i trekant under Nik & Jay'

Inden koncerten var han sammen med familie og venner rundt på pladsen, og særligt publikummet var noget anderledes, end han havde forestillet sig.

- Jeg har gået en tur, og det har været meget sjovt at se. Det er helt klart et ældre publikum, end jeg er vant til, men jeg tager det som en udfordring, og efterfølgende vil jeg helt sikkert føle mig ’immortal’.

Trods den hektiske optakt og den minimale øvning inden den store optræden gik det forrygende, skriver Benjamin Lasnier til metroxpress dagen derpå.

Smukfests knaldekonge: Pigerne ved jo godt, det bare er én gang ...
Smukfests knaldekonge: Pigerne ved jo godt, det bare er én gang ...

- Det gik super godt! Kygo var super fed at være på scenen med, og det var fedt at se, hvor meget crowdet var på.

Mødet kan meget vel blive begyndelsen på et skandinavisk samarbejde mellem de to unge stjerner.

- Det håber jeg! Vi snakkede efter koncerten om måske at lave et track sammen eller have en writing session. Det ville være sindssygt!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-bejlerne tager første stik!...
bt.dk
Følg gyseren om nedrykning:...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Tasja fik erstatning efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx