Af - 29/04-16 11:37

Fra Citybois til 'årets håb': Det skal du opleve på SPOT FestivalenFra Citybois til 'årets håb': Det skal du opleve på SPOT Festivalen

Du kan komme til huskoncerter eller høre navne som Dúné, Nabiha og S!vas – men du kan tjekke disse seks fede forslag ud.

Bildstrecke im Grossformat »

Torsdag blev årets SPOT Festival skudt i gang, men det er først fredag og lørdag, at det for alvor går løs. Metroxpress har samlet vores bud på, hvad du skal opleve under festivalen:

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Kanon-koncerter


Vil du helt tæt på nogle af de kommende hitmagere, så skal du opleve de 12 kunstnere, der er blevet udvalgt blandt 1.000 bands til at dyste i KarriereKanonen. De kæmper om otte pladser til finalen på Smukfest, og det gør de fredag og lørdag mellem 16 og 19 på Radar.

X Factor-guf


Der er også plads til X Factor-navne på SPOT. Martin Hedegaard vandt i 2008, og så gemte han sig ellers af vejen, indtil han sidste år dukkede op med kunstnernavnet SAVEUS. Ham kan du opleve lørdag klokken 21.15 i Musikhusets Store Sal. Citybois behøver vist ingen nærmere introduktion. De går på lørdag klokken 1.30 i Scandinavian Congress Center.

Er han verdens mest dedikerede AGF-fan?
Er han verdens mest dedikerede AGF-fan?

Lokale stjerneskud


Skal man fremhæve et af de lokale navne på årets Spot Festival må det nemlig blive Liss. De blev i starten af 2016 kåret som 'årets håb' ved uddelingen af Steppeulven, og de er endda blevet anbefalet af selveste Pharrell Williams. Du kan opleve dem på Voxhall fredag klokken 19.30.

Journalisterne: Vi ved, der skal ske mirakler før vi vinder
Journalisterne: Vi ved, der skal ske mirakler før vi vinder

Alex Vargas


Han er godt i gang med at slå sit navn fast på den danske musikscene, og du kender helt sikkert hans gennembrudshit 'Shackled Up'. Fredag klokken 19.30 kan du opleve Alex Vargas i Musikhusets Store Sal, og det burde du ikke gå glip af – med mindre du selvfølgelig hellere vil høre Liss.

'Band of the week'


Bandet Virgin Suicide kommer fra Silkeborg, men derfor kan de jo alligevel godt blive kaldt for 'Band of the week' i den store britiske avis The Guardian. De blev de i starten af marts, og fredag kan du opleve dem klokken 22.30 på Voxhall.

Alt godt fra Norge


SPOT Festivalen henter også internationale navne til, og i år kan du især opleve norske musiktalenter rundt omkring i det aarhusianske. Det gælder blandt andet Bloody Beach fredag klokken 17.45 på Atlas og Smerz, der spillede på sidste års Roskilde Festival, kan opleves lørdag klokken 0.45 i Scandinavian Congress Center.

Kapsejladsens eneste 'pigehold': Vi gør det mest for hyggens skyld
Kapsejladsens eneste 'pigehold': Vi gør det mest for hyggens skyld

LÆS OGSÅ: Derfor er Kapsejladsen så vigtig for Aarhus

LÆS OGSÅ: Supermarked mod madspild udvider til Aarhus

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx