Af - 27/11-16 15:00; Opdateret: 28/11-16 10:42

Nattefrosten er sat ind: Nødherberg åbner før tidNattefrosten er sat ind: Nødherberg åbner før tid

Aarhus Kommune giver penge til nødherberg, så det kan åbne før tid, nu da nattefrosten er sat ind.

storybild

Et nødherberg i Mindegade 12A åbner i dag før tid som følge af en økonomisk håndsrækning fra Aarhus Kommune. (Billede: Linda Kastrup/Arkiv)

De foreløbige vejrmeldinger lyder, at vinteren 2016/2017 bliver iskold. For de hjemløse i Aarhus er der derfor nu gode nyheder. Som følge af en økonomisk håndsrækning fra Aarhus Kommune åbner Blå Kors’ nødherberg i Mindegade 12A allerede i dag.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Vi er meget glade for, at vi har fået mulighed for at åbne et nødherberg igen i år. Ellers ville mange af de her mennesker ende med at ligge på gaden og sove i vinterkulden. Det er uværdigt og i værste tilfælde kan det også være dødeligt, siger lederen af nødherberget, Tabita Jørgensen, i en fælles udtalelse med rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse, Thomas Medom (S).

- Jeg er glad for, at vi fra kommunal side kan bidrage til, at nødherberget bliver en realitet og tilmed åbner før tid. Nattefrosten er sat ind, siger rådmanden.

LÆS OGSÅ: Iskold udsigt fra DMI: Sådan bliver den danske vinter

Nødherberget, der i sidste uge søgte flere frivillige, har 10 senge og vil have åbent hver nat fra klokken 20.30 til 8.00 frem til den 28. februar 2017.

LÆS OGSÅ: Nødherberg til hjemløse søger frivillige


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx