Af - 06/11-15 11:07

Alternativ julebryg og DJ battle: Her er fem bud på din J-dag i AarhusAlternativ julebryg og DJ battle: Her er fem bud på din J-dag i Aarhus

Der er masser af muligheder for at møde julenisser til årets J-dag, men du kan også tage til DJ battle eller finde et sted med et lidt breder udvalg af julebryg.

storybild

Sådan her har det tidligere set ud på J-Dag i Aarhus, og mon ikke, at det bliver i samme stil i år. (Billede: Polfoto/Tycho Gregers)

J-dag er også kendt som årets største gå-i-byen dag, så derfor giver vi dig her et par bud på, hvor du skal drikke juleøl i Aarhus i aften.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Nissepigerne kommer


Ingen J-dag uden nisser, og dem er der også rig mulighed for at møde i aften. På kortet herunder kan du se, hvilke steder de besøger i Aarhus og i resten af Danmark.

DJ Battle


I kælderen under Handelshøjskolen vil nogle af fremtidens mulige musiktalenter give prøver på deres evner, når Klubben holder DJ Battle samtidig med, at der kommer julebryg i hanerne.

Du kan se mere om eventet her.

TV: 8 J-dagstyper du helt sikkert kan genkende
TV: 8 J-dagstyper du helt sikkert kan genkende

Missede du ØJ-dag?


I går fejrede Danske Ølentusiaster deres version af J-dag, også kaldet ØJ-dag, og hvis du glippede den, kan du tage i Studenterbaren i kælderen under StudenterhusAarhus, hvor der ud over Tuborgs julebryg er 70 andre juleøl på lager, så du kan få smagt et alternativ til den klassiske juleøl.

Du kan se mere om eventet her.

J-dag på bryghus


Det er ikke kun barer og diskoteker, der går amok i julebryg i dag. Aarhus Bryghus holder fredagsbar fra klokken 15-19, hvor man kan smage på deres juleøl, inden det går løs om aftenen.

Du kan læse mere her.

Endelig er det bevist, mænd: Øl gør jer bedre i sengen
Endelig er det bevist, mænd: Øl gør jer bedre i sengen

En tur på stadion


AGF spiller klokken 20.30 i Randers, og selvfølgelig skal dem, der møder op som tilskuere også have julebryg, så på BioNutria Park bliver der serveret Royal X-mas fra klokken 20.59.

Se mere om det her, mens du ved at følge dette link kan bestille billetter og se mere om, hvad Randers FC i anledningen af Alka Superligaens kampagne ”Det gode værtskab” vil tilbyde AGF's fans.

Og nu er der vel ikke så meget andet at gøre end at tælle ned til, at julebryggen lander klokken 20.59.

Skør efterlysning: - Tabte du tænderne på kroen i lørdags?
Skør efterlysning: - Tabte du tænderne på kroen i lørdags?


LÆS OGSÅ: Se kortet: Her kommer der nissepiger og "sne" på J-dag

LÆS OGSÅ: Derfor får du lyst til at ryge når du drikker

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Retter alvorlig mistanke mod Danmarks...
bt.dk
Skisportsstjerne har scoret...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Emelie tjener godt på privat...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx