Af - 15/09-15 06:43

'Fed Fredag' går efter udenlandske kunstnere'Fed Fredag' går efter udenlandske kunstnere

- Vi skal hele tiden pleje og udvikle det her 'Fed Fredag'-koncept, fortæller Tivoli Frihedens direktør, der derfor også kigger på internationale navne til næste sæson.

storybild

Publikum skal måske gøre sig klar til at skråle med på lidt flere engelske sange til 'Fed Fredag' i 2016. (Billede: Polfoto/Tycho Gregers)

Når Tivoli Friheden igen næste år vil holde 20 koncerter under konceptet 'Fed Fredag', så bliver det muligvis med internationale navne på plakaten. Det begynder man i hvert fald at kigge på, fortæller direktør Henrik Ragborg Olesen.

- Vi skal hele tiden pleje og udvikle det her 'Fed Fredag'-koncept, og derfor kigger vi på muligheden for at krydre det med nogle internationale navne, som har en vis kaliber, men som ikke koster mere, end vi kan betale, siger han til metroxpress.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Fredagene står for en tredjedel af parkens godt 425.000 årlige gæster og er dermed en vigtig del af forretningen, og direktøren kan tydeligt se, at der er forskel på, hvilket navn der skal optræde.

- Vi er afhængige af at finde de rigtige kunstnere, og vi kan se, at det skal være af en ret høj kvalitet for, at folk kommer, siger Henrik Ragborg Olesen og uddyber grunden til, hvorfor de må kigge mod udlandet.

- Der kan det være svært at finde nok danske navne i den størrelse, som vi leder efter, og mange af dem har vi i forvejen haft flere år i træk, siger direktøren, der endnu ikke ved, hvilke internationale kunstnere de vil kigge efter, men han udelukker U2.

Massiv støtte fra 'Smilets By': 70 lokale vil åbne deres hjem for flygtninge
Massiv støtte fra 'Smilets By': 70 lokale vil åbne deres hjem for flygtninge

Indtil videre er det dog også begrænset, hvad de har kigget efter af nye navne, for Tivoli Friheden er kun lige blevet færdig med dette års musiksæson, der sluttede med De Eneste To på scenen i fredags.

- Vi er tidligt i processen, og vi har som det første lige sendt spørgeskemaer ud til vores sæsongæster for at finde ud af, hvad de allerhelst vil høre næste år, siger Henrik Ragborg Olesen.

Aarhus-drenge snupper hotdog-sølv på hjemmebane
Aarhus-drenge snupper hotdog-sølv på hjemmebane

LÆS OGSÅ: Medina takker Aarhus-fans for koncert - i undertøj

LÆS OGSÅ: Citygirls og Christopher-fans barrikaderer Tivoli Friheden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx