Af - 24/08-16 13:44; Opdateret: 24/08-16 14:44

Politiet om snigskytte i Aarhus: Temmelig alvorlige sagerPolitiet om snigskytte i Aarhus: Temmelig alvorlige sager

En snigskytte har skudt mindst én bilrude ind i trafikken. En anden episode, der bekræftes som en lignende episode, efterforskes nu også. Politiet ser alvorligt på sagerne.

Bildstrecke im Grossformat »

Søndag blev en bilrude i krydset ved Paludan-Müllers Vej og Vestre Ringgade, skudt ind, af hvad der af politiet formodes at være et kraftigt luftgevær. Forrige søndag blev Line Bangs bilrude i krydset ved Marselis Boulevard og Søndre Ringgade så også pludselig ødelagt, med hvad hun i går i metroxpress kaldte for et smæld.

Line offer for galning: Snigskytte løs i Aarhus
Line offer for galning: Snigskytte løs i Aarhus

Det var først, da hun hørte om søndagens skudepisode, at hun tænkte, de episoder kunne være relaterede. Mandag gik hun derfor ned til politiet, der kunne ifølge Line Bang kunne bekræfte, at de mindede meget om hinanden.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Vi kan bekræfte, at der er affyret to skud mod en bil i søndags, og at Line Bang kommer ind senere i dag til en snak om en lignende episode. Grunden til, at Lines episode ikke blev modtaget som anmeldelse i starten, var fordi hun ikke var klar over, hvad der helt konkret var sket, siger politikommissær Vagn Martinussen til metroxpress og fortæller, at de har mange, der ringer ind og siger, at de har fået skudt ruden ind, uden at der nødvendigvis er noget i det.

Politiet er på nuværende tidspunkt ved at afhøre og finde flere vidner til begge episoder. Vagn Martinussen fortæller, at man rolig kan være tryg i trafikken, men at de ser sagerne som temmelig alvorlige.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx