Af - 07/08-15 10:23

\"Smuk" kvinde overfaldet på Smukfest

'Du ser smuk ud,' kunne en 25-årig kvinde angiveligt lige nå at høre, inden hun blev overfaldet af en mand, der nu efterlyses.

storybild

(Billede: Polfoto/Martin Lehmann/Arkiv)

Det ligger allerede i ordet, at der må være mange flotte mennesker til Smukfest, og noget tyder på, at der for en enkelt mand måske er for mange.

En 25-årig kvinde blev nemlig overfaldet af en endnu ukendt gerningsmand natten til fredag klokken 00.55, oplyser Sydøstjyllands Politi. Men først fik hun lige et kompliment med på vejen.

- Ifølge kvindens anmeldelse kommer manden gående og siger, at hun ser smuk ud. Så vælger han at tage fat i armen på hende, vælte hende rundt og slå hende i blandt andet maven og ansigtet, fortæller Andreas Bryld Hansen, der er stationsleder ved Skanderborg Politi.

Er du interesseret i flere nyheder fra Smukfest, så like MX AARHUS her.

Smukfest måtte afbryde Kim Larsen-koncert
Smukfest måtte afbryde Kim Larsen-koncert

Overfaldet er sket på festivalpladsen i nærheden af Bøgescenerne, og ifølge politiets oplysninger skulle der ikke være tale om et forsøg på voldtægt.

Gerningsmanden beskrives som en dansk mand, der er cirka 180 til 185 centimeter høj. Han har kort mørkt hår og korte, mørke skægstubbe.

- Hvis der er nogen, der har set eller hørt noget, så vil vi meget gerne have, at de retter henvendelse til os, siger Andreas Bryld Hansen og forklarer, at det kan gøres på telefonnummer 114.

Politiet snupper Smukfest-gæst med narko: Så gik kæresten amok
Politiet snupper Smukfest-gæst med narko: Så gik kæresten amok

LÆS OGSÅ: Smukfest-gæster ramt af p-bøder: Sådan undgår du dem

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Er du med til Smukfest?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx