Af - 26/01-16 14:31

Nu skal han findes: Politiet genoptager eftersøgning af 19-årige ThomasNu skal han findes: Politiet genoptager eftersøgning af 19-årige Thomas

Østjyllands Politi har med assistance fra marinehjemmeværnet søsat to gummibåde med særligt udstyr i Randers Havn.

storybild

Østjyllands Politi har nu genoptaget eftersøgningen af den 19-årige Thomas Stralner, der forsvandt i Randers for 11 dage siden.

Politiet har med assistance fra marinehjemmeværnet søsat to gummibåde med sonar og en undervandsdrone ved havnen i Randers, skriver Ritzau.

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

Faren til 19-årige Thomas, Michael Stangler, skrev mandag aften en facebook-besked i den lukkede gruppe 'Facebook Randers', hvor han ifølge TV 2 Østjylland nævner, at overvågning viser, at 19-årige Thomas formodentlig er faldet i vandet ved energiselskabet Verdos bygninger på nordsiden af havneområdet.

Det skulle være i det område, at man håber at finde Thomas Strangler.

LÆS OGSÅ: Kontroversiel professor vil have sit navn renset

Politiet er blevet kritiseret af Michael Strangler, faren til den forsvundne dreng, for ikke at gøre nok i sagen. Håbet for familien er lige nu, at han i det mindste bliver fundet.

- Vi vil bare så gerne være sikre på, at vi kan finde ham, inden han forsvinder derude. Det må kunne lade sig gøre at få lavet et hul i isen, så vi kan komme ud og lede, sagde Michael Stralner mandag aften til Randers Amtsavis.

LÆS OGSÅ: Dom: Købte 58 rejser på nettet med stjålne kreditkort

LÆS OGSÅ: Kommuner holder flygtninge fra udsatte boligområder

LÆS OGSÅ: Stadig ingen spor efter forsvunden 19-årig randrusianer

LÆS OGSÅ: Politiet indstiller søgning efter 19-årige Thomas: Frygter det værste

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx