Af - 16/03-16 13:23

Røvere med klovnemasker slog til mod Netto: Kan du hjælpe politiet?Røvere med klovnemasker slog til mod Netto: Kan du hjælpe politiet?

Iført henholdsvis en Anonymous-maske og en fastelavnsmaske begik to gerningsmænd tirsdag aften røveri mod en Netto.

Bildstrecke im Grossformat »

En Netto-butik i den østjyske by Brædstrup blev tirsdag aften røvet af to klovne. Eller sådan ser det i hvert fald ud på overvågningsbillederne.

Klokken 22.01 kommer to gerningsmænd ind i butikken. Den ene er iført en Anonomous-maske, som hackergruppen af samme navn er kendt for at bruge. Den anden er iført en hvid maske med en rød mund.

- Jeg tror, at det er sådan en fastelavnsmaske, siger politikommisær ved Sydøstjyllands Politi Allan Munkholm, da metroxpress ringer for at hører om røveriet.

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

Røverne tager personalet med ud bagved, hvor de tvinger dem til at indtaste en kode til butikkens værdiboks. Men der er tidslås på, så røverne bliver utålmodige og forlader butikken med et lille kontantbeløb fra kassen.

Tyv gjorde smertefuld modstand: 'Slog politimand flere gange i skridtet'
Tyv gjorde smertefuld modstand: 'Slog politimand flere gange i skridtet'

Politiet er nu gået i gang med at efterforske sagen, og de står blandt andet med et tvivlsspørgmål omkring en pistol. Det er nemlig ikke sikkert, om røverne har haft en eller ej.

- Det er lidt diffust. Vi har ikke kunnet se en pistol på overvågningen, men nogle af vidnerne har muligvis set en, siger Allan Munkholm og uddyber:

- de husker det som om, at gerningsmændene havde noget i hånden, men de er ikke sikker på, hvad det var. Det hænger nok sammen med, at de har været rimeligt chokerede.

Var det noget? Få et gratis vandhul i din baghave
Var det noget? Få et gratis vandhul i din baghave

Gerningsmændene blev sidst set til fods ved EnergiMidt i Brædstrup, og der blev i den forbindelse ikke set noget køretøj, oplyser Allan Munkholm. Politiet har derfor bedt offentligheden om hjælp, og de giver følgende signalement:

Gerningsmand 1: Mand på omkring 25 år, 160-170 cm. høj. Han er almindelig af kropsbygning og har en brunlig hudfarve. Han var iført en sort dynejakke, lyse joggingbukser, røde converse-sko med hvide snuder og hvide snørrebånd. Han havde en mørk hue og mørke handsker på og var maskeret med en hvid klovnemaske med rød mund.

Gerningsmand 2: Mand på omkring 25-30 år, 170-180 cm høj og almindelig af kropsbygning. Han var iført en grågrøn hættetrøje med hvide snore og hvid lynlås, blågrå Hummel-træningsbukser med hvide Hummel-vinkler ned ad benet, hvide handsker og lysegrå sko med hvid sål. Gerningsmand 2 var maskeret med en hvid anonymous-maske. Han medbragte en gul plasticpose og var muligvis bevæbnet med en pistol.

Burgerbar smadret med sten en måned efter åbning
Burgerbar smadret med sten en måned efter åbning


LÆS OGSÅ: Yahya Hassans mor: Det er politiets skyld

LÆS OGSÅ: Kæmpe kunstdonation til Aarhus-museet Aros

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Lars Løkke henvender sig direkte til...
bt.dk
Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx