Af - 18/06-15 11:20; Opdateret: 18/06-15 12:55

Rød og blå blok i kagedyst: Vinderen er...Rød og blå blok i kagedyst: Vinderen er...

Hos den legendariske Langenæsbageren i Aarhus blev der torsdag formiddag afholdt kagedyst mellem rød og blå blok - og resultatet blev tæt.

storybild

De to Aarhus-kandidater, Socialdemokraternes Nicolai Wammen og Venstres Gert Bjerregaard, brugte torsdag formiddag den sidste del af valgkampen på noget utraditionel vis.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Hos Langenæsbageren skulle de sidste krampetrækninger foretages, før valget er overstået i aften. Her var der opstillet to chokoladekager med blå og rød glasur, og så var konkurrencen skudt i gang om, hvem der kunne få uddelt flest stykker til de forbipasserende.

Aarhusianerne stemmer: Flere stadig i tvivl
Aarhusianerne stemmer: Flere stadig i tvivl

- Det er valgkamp med et glimt i øjet - og det behøver ikke bare være paneldebatter altsammen. Det gør ikke noget, det er lidt hyggeligt, lød det fra Nicolai Wammen.

Gert Bjerregaard er enig.

- Vi havde vores kampe i byrådet og efter tre ugers valgkamp, så syntes jeg, der skulle ske noget lidt sjovt, sagde han.

Med få stykker slog Nicolai Wammen sin modkandidat Gert Bjerregard i kagedysten.

Da kandidaterne skulle videre ud og dele de sidste flyers ud på gaden, var resultatet forbløffende lige, men det blev alligevel Nicolai Wammen, der var kommet af med flest stykker kage. Om der var en sulten valgsvindler indblandet, vides ikke.

​​​

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx