Af - 18/10-16 14:24; Opdateret: 18/10-16 14:35

Nu hærger klovnene i Aarhus: Biler må undvige - hopper rundt i trafikkenNu hærger klovnene i Aarhus: Biler må undvige - hopper rundt i trafikken

På en enkelt døgn har Østjyllands Politi fået fem anmeldelser om klovne, der blandt andet er sprunget ud i trafikken og har skræmt bilister, hvor enkelte måtte undvige for at undgå påkørsel.

storybild

Østjyllands Politi kan fortælle om hele fem anmeldelser om skræmmende klovne i trafikken, hvor enkelte bilister måtte undvige for at undgå påkørsel, (Billede: 20520 Ruud, Vidar)

Klovnedillen, som man i et stykke tid har set i udlandet og senest i København, hvor folk klæder sig ud som klovne og skræmmer folk, er nu også kommet til Aarhus. Østjyllands Politi kan fortælle om hele fem anmeldelser i det seneste døgn - plus et enkelt mere i torsdags.


Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Vi har modtaget fem anmeldelser på en enkelt døgn, hvor folk klædt ud som klovne har skræmt folk i trafikken. De har endda i nogle tilfælde sprunget ud foran biler i trafikken, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Janni Lundager.

Pjerrot: Stop med at sprede klovne-rædsel
Pjerrot: Stop med at sprede klovne-rædsel

I en episode ved krydset af Møllegade og Nørregade i Odder lød anmeldelsen fra en 39-årig kvinde på en klovn, der hoppede ud foran hendes bil, så hun måtte foretage undvigelsesmanøvre for at undgå påkørsel.

På trods at de op til flere tilfælde fortæller Janni Lundager, at klovnene forsvinder lige så hurtig, som de dukker op, og at de derfor ikke har truffet nogle af dem eller fået et ordentligt signalement - andet end de er klædt ud som klovne.

Bilist blev skræmt af klovn bevæbnet med økse og kørte galt
Bilist blev skræmt af klovn bevæbnet med økse og kørte galt

Metroxpress har tidligere kunnet fortælle om et eksempel i Roskilde, hvor nogle skræmmende klovne har været bevæbnet med økser, men det var ikke tilfældet i Aarhus.

- Hvis folk føler sig truet, eller hvis klovnen for eksempel bærer våben, vil vi opfordre dem til at kontakte politiet, siger Janni Lundager.

Øksebevæbnet klovn skyld i bilulykke i Nordsjælland
Øksebevæbnet klovn skyld i bilulykke i Nordsjælland

Nu kan du tage på klovnejagt i København
Nu kan du tage på klovnejagt i København

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx