Af - 23/06-16 09:59

Sankthans-guide: Her kan du se bål i AarhusSankthans-guide: Her kan du se bål i Aarhus

Her er fem bud på, hvor du kan fejre sankthans i Aarhus.

I aften er det igen blevet tid til at hygge omkring bålet og sende heksen til Bloksbjerg, når det er sankthans-aften.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Her er fem forskellige steder i Aarhus, du kan tilbringe aftenen.

Børnevenlig sankthans
Christianbjerg Fællesråd indbyder til en børnevenlig sankthansaften på byggegrunden beliggende Møllevangs Allé/Katrinebjergvej. Arrangementet starter klokken 17, og en halv time senere bliver det sat ild i flere mindre bål, som er oplagte til snobrød og pølser. Der er gratis grillpølser ved arrangementet.

Hygge i Møllevangskirkens have
Møllevangskirken byder velkommen til et hyggeligt arrangement i sin grønne have. Grillen tændes klokken 18, så der er mulighed for at tilberede medbragt kød. Hvis du har brug for forfriskninger, sælger FDF både pølser, tilbehør, øl, vand og kaffe. Der tændes et lille børnebål klokken 18.30, og en time senere sættes der ild til det store bål med tilhørende båltale ved sognepræst Hanne Jul Jakobsen.

Ramasjang og musik i Tivoli Friheden
Tivoli Friheden åbner igen i år op for parken og holder sankthansaften. ’Kalles Danmarkstour’, der er kendt fra DR Ramasjang, underholder mellem klokken 17.30 og 18, og senere holder borgmester Jacob Bundsgaard tale, før bålet tændes klokken 20. Efterfølgende optræder bandet ’Peter og de andre kopier’ på friluftsscenen. Hvis du har sæsonkort til Tivoli Friheden, kan du tage en ven med gratis.

Sommerchill på Godsbanen
Tag nogle gode bøffer med, og fejr sankthans på Godsbanen, der byder på musik og grill fra klokken 19. Du kan stille tørsten i udendørsbaren med drinks, vin, bobler og øl. Der sættes fut i bålet klokken 21, og derefter kan du fortsætte aftenen på natklubben Double Rainbow, der slår dørene op klokken 22.

Vild fest i Universitetsparken
Kollegierne i Universitetsparken i Aarhus inviterer til stor fest. Programmet begynder allerede klokken 12, hvor kollegiernes årlige fodboldturnering finder sted. Grillen tændes klokken 18, og der sættes gang i bålet klokken 21, mens Aarhus Studenter-Sangere synger for til fællessang. Fra klokken 22 er der livemusik og derefter DJ, indtil arrangementet slutter klokken 5 næste morgen.

Sådan bliver vejret til sankthans
Sådan bliver vejret til sankthans

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx