Af - 21/06-15 17:39; Opdateret: 21/06-15 17:51

Dans cykel blev stjålet op til cykelløb - så skete detteDans cykel blev stjålet op til cykelløb - så skete dette

Dan Nielsen fra Herning fik sin cykel stjålet op til et stort cykelløb reagerede han følsomt på facebook - se hvad der så skete.

storybild

For Dan M. Nielsen fra Herning er hans cykel ikke bare en cykel. Den har været dyr og skulle bruges til det store cykelløb Race Across Germany om kun tre uger. Derfor gjorde det også ondt, da den for et par dage siden blev stjålet fra hans hjem.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Derfor greb Dan M. Nielsen til tasterne og skrev et opslag på facebook, hvor han efterlyste cyklen:

- Jeg er fuldstændig grædefærdig!! Vi har i nat haft indbrud og jeg har her 3 uger inden projektets store delmål, Race Across Germany, fået stjålet min cykel.
Et er, at det er utroligt utrygt og ubehageligt at have indbrud når man selv, ens kone og børn ligger og sover. Noget andet er det økonomiske, skrev han.

- At blive sat bagud økonomisk pga. at andre mennesker der ikke kan lade ens ting være, gør mig så rasende og ked af det, skrev han videre.

Opslaget blev delt mere end 30.000 gange og så skete der noget. Cyklen blev afleveret tilbage, da en person havde fået dårlig samvittighed.

- Jeg blev ringet op af flere forskellige personer med tip og ham der havde stjålet, havde fået kolde fødder, fordi det nok var umuligt at få den videresolgt. Der var nogle, jeg kendte, der fik tilbudt cyklen. Så på den måde kom den tilbage, fortæller Dan M. Nielsen.

Han har nu afmeldt episoden til politiet, for nu er den jo tilbage:

- Jeg er bare rigtig, rigtig glad for at cyklen er kommet tilbage. Jeg havde slet ikke set det komme - og jeg er dybt benovet over, at så mange gerne ville hjælpe mig. Det var jo bare et lille opslag på facebook, fortæller han.

Dan var så glad for at få cyklen tilbage, at han lagde denne video ud efter episoden:

Posted by Dan M Nielsen on 20. juni 2015

​​​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx