Af - 12/08-16 15:07

WEEKENDGUIDE: Popkoncert, strandfest og Star WarsWEEKENDGUIDE: Popkoncert, strandfest og Star Wars

Vi har råbt rystepose og fisket lidt af hvert op til dig her i weekenden. Der er både vin til de store, film for de små og fest for de kåde.

storybild

Rasmus Walter giver koncert i Aarhus (Billede: Scanpix)

Gedigen dansk pop i Friheden


Oplev manden bag de store danske pophit som ‘Dybt Vand’, ‘Endeløst’ og ‘Verden I Stå’, når Rasmus Walter går på scenen i aften til den ugentlige Fed Fredag i Tivoli Friheden. Showet starter klokken 20, og der anbefales at dukke op i god tid. Tag eventuelt et regnslag med, da DMI desværre lover lidt dryp i løbet af aftenen.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Dansende multikunstner underholder


Der bliver leveret en noget speciel interaktiv forestilling, når multikunstneren Paul Gordon - direkte fra New Yorks performancescene - besøger Aarhus på Godsbanen og stiller spørgsmålet ‘hvad vil det sige at leve et kreativt liv?’ igennem alt lige fra dans til stand-up. Forestillingen foregår den 12.-14. august. klokken 19.30 på den åbne scene.

Chill ud med streetfood og live musik


Hvis du mangler lige at suge det sidste ud af sommeren inden efterårets kommen, så er Sommer.Chillout.Aarhus 2016 et godt bud til dig. I morgen klokken 10 åbner Amfiscenen ved Musikhuset op for en hyggefest med streetfood og live musik - og kolde øl.

Åbningsfest af ny vinbodega


Er du til vin - den gode af slagsen vel at mærke - så skal du da til vinsmagning i dag, når vinbodegaen MasVino inviterer til åbningsfest klokken 16 i Galleri Grisks lokaler i Klosterport. Arrangementet starter med lidt gratis bobler og snacks, og har man ingen planer resten af dagen, så fortsætter festen til ud på natten.

Skolekor fortolker Star Wars i ny film


Sagaen om Skywalker familien og den klassiske kamp mellem det gode og det onde bliver nyfortolket af skolekoret Stemmer i deres nye film ‘Star Wars - Kampen om kraften’. Alle er velkomne, når filmen blive vist i morgen klokken 14.30 i Frederiksbjerg Hallerne på Aarhus Svømmestadion. Arrangementet er gratis.

Frem med badetøjet - nu er der strandfest


Føler du trang til sand under fødderne, en kold drink eller simpelthen bare at kigge på bar hud, så burde du hoppe en tur ned til pier 4 på havnen i dag. Fra klokken 12 kan du flade ud på en fatboy og bælde corona coctails til den helt store medalje, når Strandbaren inviterer alle forbi til en ordentlig strandfest - og deler gratis solbriller ud.

Kom og hjælp - eller få hjælp


Står du derhjemme med en knækket krank eller en punkteret sæbekassebil og er forbandet med 10 tommelfingre, så tag det helt roligt - der er hjælp at hente. Tag dine ting med ned til Repair Café i morgen klokken 12.30-15.30 ved Rampen på Dokk1 og få repareret dine ting gratis. Er du derimod velsignet med 10 perfekte fingre, så er du mere end velkommen til at kigge forbi og øse ud af viden.

Høstgalla med grøn snak og juicesmagning


Skal der slappes af søndag, så er en grøn galla lige noget for dig. Plantorama inviterer nemlig til stor høstgalla med nye ideer til haven og juicesmagning fra juiceeksperten Mads Bos juice. Gartnere og havespecialister giver gode råd i løbet af dagen, og der er mulighed for at vinde hjælp for 5.000 kroner fra Buus Anlægsgartner i en konkurrence. Arrangementet foregår på Plantorama Have- og Dyrecenter i Egå klokken 09-18.

LA: Sådan sparer Aarhus en milliard
LA: Sådan sparer Aarhus en milliard

Politiet advarer mod livsfarlig leg blandt skoleelever
Politiet advarer mod livsfarlig leg blandt skoleelever

SF: Aarhus bør droppe Nordea
SF: Aarhus bør droppe Nordea

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx