Af - 04/11-16 10:20

Vild weekend i vente for aarhusianerneVild weekend i vente for aarhusianerne

Partering, døden og så blev det J-dag. I weekenden får du mulighed for at lege med alt lige fra tanker om døden til nissepiger. Få fem fede fifs til din weekend her.

storybild

Pernille Rosendahl giver koncert i på Train i morgen. (Billede: Henning Bagger)

Nissepiger og gratis øl


Så blev det J-dag! Den for mange længe ventede begivenhed, der vender op og ned på nattelivet landet over, er over os. I aften klokken 20.59 kan du få hilst på nogle søde nissepiger, og -drenge, samt få slukket tørsten med Tuborg Julebryg. Gå på mx.dk for at se vores store kort over, hvor du kan møde nisserne og få gratis øl.

KORT: Disse steder i Danmark kan du få gratis julebryg på fredag
KORT: Disse steder i Danmark kan du få gratis julebryg på fredag

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Eksklusivt: Her har de allerede fået tilsendt årets første julebryg
Eksklusivt: Her har de allerede fået tilsendt årets første julebryg

The North remembers


En rektor fra Folkeuniversitetet mener, at vi i Norden har glemt vores kultur. Derfor holder universitetet i hele weekenden en vidensfestival på Moesgaard Museum med fokus på netop Norden. Festivalen hedder ‘Nordiske Nätter’, hvor der vil være alt lige fra koncerter til nordisk mad. Billetten koster 150 kroner, men der er ikke mange tilbage, så det er med at rykke.

Politi sætter ind mod spritbilister på J-dag
Politi sætter ind mod spritbilister på J-dag

Om livets sidste dage


I aften og i morgen vil den prisbelønnede dokumentar ‘I Remember When I Die’ blive vist i Øst For Paradis. Filmen omhandler livets sidste dage på Hospice Djursland og centrerer om spørgsmålet ‘hvis du kunne fastholde et enkelt minde for evigt, hvad skulle det så være?’ I aften klokken 19 er et særarrangement, hvor man kan møde instruktør Maria Bäck.

Hospice udskriver 31 patienter: I skal ikke dø alligevel
Hospice udskriver 31 patienter: I skal ikke dø alligevel

Leg jager for en dag


Nu har du og familien mulighed for at spise hjort stegt over bålet i det fri. Men før i når dertil, skal i først på en lille guidet tur i Marselisborg Dyrehave, hvor i bagefter følger hele processen, hvor dyret bliver brækket, flået, parteret og klargjort til bålet. Er det noget for dig, så mød op på p-pladsen ved Thorsmøllevej i Højbjerg i morgen klokken 13. Arrangementet er gratis.

Ind i musikkens kerne


Pernille Rosendahl, kendt fra tidligere konstellationer som Swan Lee og The Storm, udgav i april sit længe ventede soloalbum ‘Dark Bird’. Med sine musikere vil sangerinden i morgen klokken 21 på Train præsentere et nyt udtryk, hvor hun har gjort op med de konventionelle koncertformer, og hvor der søges ind i musikkens kerne, som hun selv kalder det.

Pernille Rosendahl i særklasse
Pernille Rosendahl i særklasse


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx