Af - 09/12-16 10:32

Der hustles og drikkes: Kom op i gear i weekendenDer hustles og drikkes: Kom op i gear i weekenden

Weekenden har både noget for de sarte og de hårdføre. Julehygge og blackmetal går hånd i hånd, og så fejrer vi en flok rappe københavnere.

storybild

Østkyst Hustlers spiller på Train i aften klokken 21. Her ses de på Bøgescenerne på Skanderborg Festival 2013 (Billede: Betina Garcia/Arkiv)

Masser af julehygge på Godsbanen

I morgen og søndag står den for alvor i julens tegn. Godsbanen åbner dørene op mellem klokken 11-17 til julemad, julemusik og god gammeldaws julestemning. Kødbyens Mad & Marked leverer lækkerierne, men man for eksempel også selv bage selv på ‘Burning Kitchen’.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Lær ølbrygningens hemmelighed

Julen i Den Gamle By er noget helt specielt, men i weekenden får den lige en sjat mere. I morgen og søndag klokken 10-17 har du muligheden for at lære om den ædle kunst at brygge øl. Du er med fra blanding af ingredienser og til - vel nok det bedste - at smage godterne til sidst.

Efter fire års pause: Udendørs skøjtebane vender tilbage
Efter fire års pause: Udendørs skøjtebane vender tilbage

Så er det på med skøjterne

Så er det tid! I morgen klokken 11 åbner skøjtebanen i Musikparken. Rådmanden byder velkommen til de fremmødte - gratis skøjteleje til de første 50 - og Julemanden kigger også forbi. Skøjtebanen har åben hver dag indtil slutningen af februar, og der vil være mulighed for at leje skøjter i perioden.


Hustlerne er tilbage!

Vores allesammens hustlere fra østkysten, Peyk, Jazzy H og Bossy Bo fra Østkyst Hustlers, er tilbage for at fejre 20 års fødselsdagen for det legendariske album Fuld af Løgn. Albummet gik dobbelt platin og var for alvor med til at trække dansk hip hop op fra undergrunden og ud på den store scene. Tag på Train i aften klokken 21 og syng med på ‘Han får for lidt’.

Hellig krig: Præst raser over dødsmetal i kirke
Hellig krig: Præst raser over dødsmetal i kirke

Metal på TAPE

Bliver det hele lidt for julet, så frygt ej. I aften klokken 21 på TAPE i Mejlgade kigger blackmetallerne fra Solbrud forbi. Sidst de gæstede byen, skabte de en noget heftig debat ved at give koncert i Langenæskirken. Nu kommer de igen for at lægge et mørkt og atmosfærisk tæppe over julen.

Efter kritik af dødsfejring i kirke: Så vildt var det
Efter kritik af dødsfejring i kirke: Så vildt var det

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Én spiller tager skylden for kæmpe...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Ronaldo chokerer under interview: Er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx