Af - 05/07-16 10:08

Stor udenlandsk avis: Her er 10 grunde til at besøge AarhusStor udenlandsk avis: Her er 10 grunde til at besøge Aarhus

Den britiske avis Evening Standard har givet deres læse en række gode grunde til at tage flyveren mod Danmark.

storybild

Aros er selvfølgelig blandt de ting, der får udenlandsk ros. (Billede: Scanpix/Torben Christensen)

Endnu en udenlandsk avis har forelsket sig i Aarhus, og denne gang så meget, at de har fundet hele 10 grunde til at besøge den.

Det er London-avisen Evening Standard, der har udarbejdet listen - eller det har deres rejseskribent Alice Tate, der også skriver, at 'fans af København og Stockholm vil elske Aarhus.'

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Ny nordisk mad


Fra caféer til michelin-restauranter. Alice Tate roser Aarhus for masser af gode madmuligheder, og her fremhæver hun især restauranterne med ny nordisk mad.

Mikkeller Bar og Kähler Spisesalon får positive ord med på vejen, mens hun også skriver, at det er med god grund, at Aarhus og Region Midt er Europæisk Gastronomiregion i 2016, hvilket vi så er i 2017...

Stor udenlandsk avis: Denne danske by er et besøg værd
Stor udenlandsk avis: Denne danske by er et besøg værd

Northside


Skandinavien for rosende ord med på vejen for deres festivaler, og med Northside er det blandt andet solskin, ingen mudder og hoteller frem for teltlejr, der fremhæves af den britiske rejseskribent.

Museer og kunstgallerier


Aros fylder selvfølgelig en del her, og så går det ikke ubemærket hen, at Aarhus er kulturhovedstad næste år. Det ender måske med at være et ret god reklamestunt for byen.

Arkitektur


Gammelt møder nyt er nøglesætningen her, og selvfølgelig får Latinerkvarteret rosende ord med på vejen som den mest maleriske del af byen.

Stor udenlandsk avis: Denne by er Danmarks nye mad-hovedstad
Stor udenlandsk avis: Denne by er Danmarks nye mad-hovedstad

Shopping


Det vil måske have været bedre for vores selvbevidsthed, hvis Salling var løbet med anbefalingerne her, men det er altså Magasin, der trækker læsset i rejseguiden, der også fremhæver, at man kan finde alt fra store centre til små lokale butikker.

Strande


'Nogle af Danmarks bedste strande,' skriver Alice Tate om dem, man kan finde i området omkring Aarhus. Den Permanente og Bellevue Strand løber med omtalen.

Botaniske haver


De mange grønne spots i Aarhus skal selvfølgelig også nævnes, og her fremhæver Alice Tate især en af de helt store, nemlig Botanisk Have, der er perfekt, hvis man vil slappe af.

Festugen har (næsten) programmet på plads: Tjek fem fede events her
Festugen har (næsten) programmet på plads: Tjek fem fede events her

Mols Bjerge


Ikke alt behøver at være inden for byskiltet. Alice Tate anbefaler, at man lige tager turen op til Mols Bjerge, hvis man er frisk på en vandretur i naturrige omgivelser.

Aarhus Festuge


I denne periode kommer byen virkeligt til live, skriver rejseskribenten om Aarhus Festuge - eller Aarhus Festival, som er den engelske titel i rejseguiden. Food Festival bliver blandt andet fremhævet som et højdepunkt.

Endeløse sommerdage


Hvis der er noget, som kan fascinerer blandt folk, der bor længere syd på, så er det, når solen står tidligt op og går sent ned. At det er lyst i 17 timer gør alene Aarhus værd at besøge, står der i rejseguiden.

Tjek det frække kort: Her kan du have sex i naturen
Tjek det frække kort: Her kan du have sex i naturen

LÆS OGSÅ: Dansk by bliver hyldet af verdens største avis

LÆS OGSÅ: Engelsk medie: Denne danske by er den bedste europæiske by at bo i

LÆS OGSÅ: New York Times: Denne danske by SKAL du besøge

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx