Af - 21/06-15 12:44

Ny homo-udtalelse fra DF'er vækker harme: De 'afviger fra dansk kultur'Ny homo-udtalelse fra DF'er vækker harme: De 'afviger fra dansk kultur'

Hans Pilgaard er vred over ny udtalelse fra DFs Mette Hjermind Dencker, som nu betegner homoseksuelle som 'afvigere fra dansk kultur.'

storybild

Hans Pilgaard (Billede: Unger Anthon)

Dansk Folkepartis Mette Hjermind Dencker, der torsdag bragede ind i Folketinget med 6.218 østjyske stemmer i ryggen, hjemsøges i disse timer af, at hun i en klumme i metroxpress 2013 slog fast, at det er imod naturens orden, at leve med en af samme køn.

Hans Pilgaard rystet: DF'er kaldte homo'er unaturlige - nu har hun blokeret ham på FB
Hans Pilgaard rystet: DF'er kaldte homo'er unaturlige - nu har hun blokeret ham på FB

- Findes der mennesker, hvis livsfælle er af samme køn? (..) Er det naturligt? NEJ! Uanset hvor anerkendt, udbredt og normalt det bliver, vil det aldrig være naturligt at leve på en måde, der strider mod naturens orden, løs det blandt andet i klummen.

Det gamle citat er blev aktuelt fordi, TV-værten Hans Pilgaard i weekenden er blevet blokeret af hende på Facebook, fordi han forsøgte at få et svar til hendes holdning til homoseksuelle.

Er du interesseret i nyheder fra østjyske, så like MX AARHUS her.

Nu har metroxpress, så gjort forsøget hos den østjyske DF'er.

- Jeg skrev, at vi i Danmark har noget, der definerer os. At vi har stegt flæsk med persillesovs som nationalret, Kristendom som religion og sådan nogle ting. Og så er der så nogen der afviger fra det, og det gør dem jo ikke til dårligere mennesker, siger hun.

Hun understreger dog, at hun alligevel ikke mener, at homoseksualitet strider mod naturens orden.

- Nej, det er ikke imod naturens orden, og det er den formulering, jeg fik formuleret uheldigt. Det er nogle, der afviger fra vores kultur, og det har jeg det helt fint med, siger hun.

Hvordan skulle det så være formuleret?

- Det kan jeg ikke lige huske. Jeg kan bare sige, at den formulering er jeg rigtig ked af.

Men hvad var det præcist du mente og vel stadig mener?

- Det har jeg ikke mod på at gå ind i nu. Jeg kan bare sige, at jeg er ked af formuleringen.

Hvorfor slettede du Hans Pilgaards indlæg, hvor han jo spørger ind til det her?

- Jeg ved da godt, at han bare er ude på at hænge mig ud i offentligheden. Hvis han havde en oprigtig interesse i at høre mit svar, så havde han skrevet til mig på mail jævnfør mine retningslinier på min facebook-side. Jeg sletter alle indlæg på min side, som bidrager til den shitstorm mod mig, forklarer hun.

Hans Pilgaard afviser, at have forsøgt at hænge nogen ud.

- Hvordan kan det være at hænge nogen ud, at stille en folkevalgt politiker et simpelt spørgsmål? Jeg forstår det ikke. Og jeg synes det er uanstændigt og uklædeligt, at hun bare blokerer mig.

Overrasket Hans Pilgaard om hjemløse-video: - Jeg tænkte tre ting
Overrasket Hans Pilgaard om hjemløse-video: - Jeg tænkte tre ting

Derudover gør det ham harm, at han og andre homoseksuelle ifølge DF'eren afviger fra den danske kultur.

- Nu ved ikke hvad dansk kultur er, men jeg bliver faktisk lidt vred på vegne af masse mennesker, når jeg hører, at hun mener det. Men det overrasker mig ikke, at der mennesker, der mener den slags, og det har hun jo ret til at mene, men heldigvis møder jeg ikke ret meget af det i det daglige, siger han.

Udover homoseksuelle blev også personer som var skabt ved insemination og unge som var flyttet hjemmefra inden de fyldte 18 år betegnet som unaturlige i klummen.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx