Af - 07/08-16 10:30

Smukfest trods kritik: Betalingschippen har været en succesSmukfest trods kritik: Betalingschippen har været en succes

På Smuk har man i år kunne betale med en chip i sit armbånd, men flere gæster har brokket sig over, at systemet ikke virkede optimalt. Ledelsen kalder dog systemet en overordnet succes.

Bildstrecke im Grossformat »

Ud over kolde kontanter og kort har festivalgængere i år på Danmarks Smukkeste Festival haft muligheden for at betale på en helt tredje måde - nemlig med den såkaldte betalingschip i deres armbånd.

Trods løbende kritik af betalingssystemet fra flere festivalgængere - på for eksempel Smuks egen Facebook-side - fastholder festivalledelsen, at det overordnet har været en succes.

Betalings-kaos på Smukfest: Derfor virker din chip ikke
Betalings-kaos på Smukfest: Derfor virker din chip ikke

Er du interesseret i nyheder fra Smukfest, så like MX AARHUS her.

- Vi anerkender, at der har været en del problemer i løbet af festivalen med betalingschippen. Vi kan dog samtidig se, at betalingsmetoden har stået for cirka 68 procent af den totale omsætning på festivalen, så vi ser det som en overordnet succes, siger formanden for Smukfest, Claus Visbye, til metroxpress.

Desperat pige søger sex på Smukfest: Der er gået tre uger
Desperat pige søger sex på Smukfest: Der er gået tre uger

Han påpeger også, at de største problemer med chippen blev løst torsdag efter flere dage med problemer. Alligevel har man på deres Facebook-side de sidste par dage stadig kunne se gæster, der har måttet gå tørstige fra baren på grund af et armbånd, der ikke virkede, som det skulle.

- Jeg mener ikke, at det her søndag stadig er et generelt problem, da vi ikke oplever så mange som tidligere, der har problemer med armbåndet. Det er dog rigtig ærgerligt for dem, som stadig oplever problemer. Det kan vi kun beklage, og vi opfordrer dem til at følge anbefalingerne fra vores support, siger Claus Visbye.

SE VIDEO: Jesper går amok i tarteletter - spiser 15 på et kvarter
SE VIDEO: Jesper går amok i tarteletter - spiser 15 på et kvarter

Her kan du se et udpluk af festivalsgæsternes frustrationer.

Artiklen fortsætter under opslagene.

Formanden anerkender, at problemerne med betalingschippen i løbet af festivalen har været Smuks helt store issue (problem, red.) i år, og at det er noget, de vil tage op til revision.

- Vi skal helt sikkert tilbage på tegnebrættet med den her betalingsmetode. Vi skal sætte os ned og finde ud af, om det skal fortsætte eller fikses på en eller anden måde, siger han.

Smukfest-galleri: Kan du gætte hvad 'Pegasus', 'lejrchefen' og 'Darth Vader' laver til dagligt?
Smukfest-galleri: Kan du gætte hvad 'Pegasus', 'lejrchefen' og 'Darth Vader' laver til dagligt?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx