Af - 08/08-15 08:44; Opdateret: 08/08-15 11:32

Drama i kulissen: Shaka Loveless angrebet lige inden koncertDrama i kulissen: Shaka Loveless angrebet lige inden koncert

Det lykkedes i aftes en gal mand, som allerede har politihold mod at nærme sig Medina, at komme ind på Smukfests backstage-område. Og det endte galt.

Bildstrecke im Grossformat »

Der var i den grad drama i kulissen, lige inden Shaka Loveless i aftes gik på Bøgescenen og fyrede den af. For i minutterne forinden, havde en mand formået at komme backstage, og han var på ingen måde fan af Shaka Loveless.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det endte derfor i håndgemæng mellem manden og sangeren, oplyser formanden for Smukfest Claus Visbye.

To besvimede: Smukfest erkender - Vi skal have kigget på sikkerheden
To besvimede: Smukfest erkender - Vi skal have kigget på sikkerheden


- Det endte i håndgemæng, hvor vores vagt måtte gå imellem dem. Han mente at Shaka Loveless havde stjålet hans tekster, og var derfor meget vred. Det var meget uheldigt, for det var lige inden Shaka Loveless skulle optræde, siger formanden, der endnu ikke har oplysninger om, præcis hvad der skete med sangeren.

Kaos på Smukfest: Måtte afbryde Kim Larsen-koncert
Kaos på Smukfest: Måtte afbryde Kim Larsen-koncert

Man er nu ved at undersøge episoden.

- Samme person har også et polititilhold mod at nærme sig Medina. Så vi er stadig ved at undersøge episoden, da det jo tyder på at en person har fået adgang til backstage, hvilket han ikke skulle have fået, lyder det fra festivalchefen.

Så vildt gik det for sig under årets nøgen-kano-løb på Smukfest
Så vildt gik det for sig under årets nøgen-kano-løb på Smukfest

Shaka Loveless' manager Lasse Boman bekræfter optrinnet.

- Det er korrekt, at der før Shaka's koncert i går var en episode. Personen blev pacificeret af venner, og derefter tog Smukfests sikkerhedspersonale sig af vedkommende. Shaka er efter omstændigheder okay, siger han.

Ifølge Medinas manager bekræfter, at hun efter omstændighederne har det godt.

- Det er selvfølgelig ubehageligt, og det er på ingen måde okay. Han skulle ikke have været der. Men hun var heldigvis ikke direkte involveret og har det okay, siger manager Thomas Børresen.

LÆS OGSÅ: Stærke billeder: Her fanger de to fremmede i at have sex i deres telt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx