Af - 13/01-16 09:30; Opdateret: 13/01-16 10:13

Fire drenge politianmeldt for at kaste sne: - Kom frem med sandhedenFire drenge politianmeldt for at kaste sne: - Kom frem med sandheden

I sidste uge blev fire drenge fra Vestervangskolen i Randers meldt til politiet af skolens ledelse efter en sne-chikane på en lærer. Men ifølge moren til en af drengene, var det ikke de fire, der angreb læren med sne

Bildstrecke im Grossformat »

Arkivfoto

Fire elever fra Vestervangskolen i Randers er blevet politiameldt og bortvist i en uge fra skolen, efter en lærer blev udsat for en stor mængde sne. Ifølge Vestervangskolen kastede de fire drenge en så stor mængde sne mod en lærer, at han ikke kunne undervise bagefter.

Men nu fortæller en mor til en af de fire drenge sin version af historien til Aarhus Stiftstidende.

Fire skoledrenge meldt til politiet efter sneoverfald på lærer
Fire skoledrenge meldt til politiet efter sneoverfald på lærer

Ifølge moren, Annette Post, var det ikke de fire drenge, der kastede den største mængde sne. Hun fortæller, at de fire drenge var på vej ind fra frikvarteret, da de kastede et par bolde efter læreren. Længere væk stod en gruppe hætteklædte drenge med en stor mængde snebolde.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det var ifølge Annette Post de hætteklædte drenge, der kastede den store mængde sne på læreren.

Minus 15 grader og sne i denne uge: Her falder der mest
Minus 15 grader og sne i denne uge: Her falder der mest

- Fra skolens side har man ikke kunnet genkende den anden gruppe drenge, fordi de bar hætter. Til gengæld kunne min søn og hans venner godt genkendes, da de ikke bar hætter. Derfor er det dem, der er blevet politianmeldt, siger hun til Stiften.

Mathias Astrup Møller, en skolekammerat til de fire politianmeldte drenge, har den samme udlægning af situationen. Han kastede også selv en enkelt snebold, der dog ikke ramte, inden han løb med de fire kammerater til time.

Sådan falder sneen i dag
Sådan falder sneen i dag

- Jeg kan garantere, at det ikke har været nogle af de fires intention at være voldelig overfor læreren, og det var på ingen måde planlagt, siger han til Stiften.

Annette Post er vred over, at skolen har valgt at bortvise hendes søn og tre andre drenge i en uge samt melde dem til politiet.

- Min søn har slet ikke den lærer og har ikke noget forhold til ham, så det er ikke engang en, han er sur på. Ledelsen bliver simpelthen nødt til at komme frem med sandheden. Det her holder ikke, siger hun til avisen.

DM i Slædehundeløb aflyst... På grund af sne
DM i Slædehundeløb aflyst... På grund af sne

LÆS OGSÅ: Mere sne på vej: Her rammer det

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx