Af - 23/09-15 10:29; Opdateret: 24/09-15 09:09

Her åbner KFC snart en ny restaurantHer åbner KFC snart en ny restaurant

I starten af 2016 åbner den berømte amerikanske fast food-kæde sin femte restaurant i Danmark.

storybild

KFC har 15.000 restauranter i 110 forskellige lande. I Danmark vil den femte åbne i starten af 2016. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Hvis du får lyst til at sætte tænderne i et lækkert stykke kylling fra Kentucky Fried Chicken, så kan du snart gøre det uden at skulle befinde dig i Hovedstadsområdet.

Den amerikanske Fast Food-kæde vil nemlig åbne deres femte restaurant i Danmark, og den kommer til at ligge i Tilst ved Aarhus. Det skriver NRE Denmark, der står for det nye byggeprojekt, som KFC skal være en del af.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

KFC's nye restaurant kommer til at ligge i et stort butiksområde i Tilst, hvor der allerede ligger store kæder som Ide Møbler, Harald Nyborg og Bilka. Planerne er, at restauranten skal åbne i starten af 2016.

Ud over selve restauranten kommer der til at være drive-in, så alle aarhusianere i bil hurtigt kan tage en spand med kylling med hjem. Hvis man ikke er så meget til fjerkræ, så vil der i øvrigt også åbne en Bone's lige ved siden af KFC.

Spare-politikere tog til Broadway-musical for skattekroner
Spare-politikere tog til Broadway-musical for skattekroner

Der har før ligget en KFC i Aarhus, men den lukkede for en hel del år siden. Lige nu er der fire restauranter i Danmark, og de ligger alle i Hovedstadsområdet.

På verdensplan er der over 15.000 restauranter fordelt på 110 lande. Den første åbnede tilbage i 1952, og det var selvfølgelig i Kentucky i USA.

Metroxpress har tidligere efterlyst en KFC i Aarhus, da vi lavede en liste over butiks- og resaturantkæder, der efter vores mening manglede i 'Smilets By'. Nu kan vi krydse den første af på listen.

Aarhus har markedsført sig til ny turismerekord
Aarhus har markedsført sig til ny turismerekord

LÆS OGSÅ: Disse butikskæder mangler vi i Aarhus

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx