Af - 11/12-15 09:23; Opdateret: 11/12-15 12:18

Mor erkender at have kvalt sin dræbte søn med en pude: 'Jeg har gjort det utilgivelige'Mor erkender at have kvalt sin dræbte søn med en pude: 'Jeg har gjort det utilgivelige'

26-årig kvinde er i grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter hun har erkendt drabet på sin fireårige søn.

Bildstrecke im Grossformat »

En 26-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Aarhus, hvor hun er sigtet for drabet på sin fireårige søn.

Hun har erkendt, at hun dræbte sønnen, og under grundlovsforhøret kom det frem, at moren er gået ind til barnet om natten og kvalt ham ved at presse en pude ned over hans ansigt og til sidst sætte sig oven på ham.

- Hun kunne ikke magte, hvordan hun fremover skulle kunne give ham et ordentligt liv, fortalte anklager Peter Rydder på baggrund af morens egen forklaring, der blev afgivet bag lukkede døre.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Dørene var dog kun lukket under hendes forklaring, og de blev åbnet igen, da anklageren skulle fremlægge sin begrundelse for en varetægtsfængsling.

Her kom det frem, at politiet var blevet tilkaldt, fordi den 26-årige kvinde havde sendt sms'er til søsteren, hvor der blandt andet stod 'undskyld, det er slut' og 'Jeg har gjort det utilgivelige'.

Mand løsladt efter drab på fireårig: Barnets mor er stadig sigtet
Mand løsladt efter drab på fireårig: Barnets mor er stadig sigtet

Politiet kommer så til lejligheden, hvor den 21-årige samlever stadig befinder sig. Han bliver anholdt, og politiet finder drengen liggende i sengen i sine underbukser og en blå nattrøje, lyder det i den rapport, som første vogn på stedet har afgivet.

Ude på badeværelset ligger der et afskedsbrev, og der er blodpletter, som kan antyde, at den 26-årige mor har forsøgt at gøre skade på sig selv, inden hun valgte at forlade lejligheden.

Mand fundet dræbt af knivstik: 47-årig kvinde anholdt
Mand fundet dræbt af knivstik: 47-årig kvinde anholdt

Moren blev anholdt torsdag kort efter middag på Odense Politigård, da hun meldte sig selv. Hun var endt i Odense, fordi hun hoppede på et tog fra Aarhus mod København, men efterfølgende valgte at stå af og melde sig selv hos politiet.

Den 21-årige samlever er efterfølgende blevet løsladt, mens den 26-årige kvinde bliver varetægtsfængslet i surrogat, hvilket betyder, at hun kommer til at tilbringe de næste fire uger på et psykiatrisk hospital. Retten besluttede også, at hun skal mentalundersøges.

Aarhus får kritik: ’Mislykket indsats’ i ghettoerne
Aarhus får kritik: ’Mislykket indsats’ i ghettoerne


LÆS OGSÅ: Mægler straffet med bøde: Købte drømmehus for næsen af sin kunde

LÆS OGSÅ: 26-årig i fængsel for at røve en flaske Mokai

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu får kokain-dommen konsekvenser for...
bt.dk
Første dom i Se og Hør-sag - kendis...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx