Af - 24/08-15 18:01; Opdateret: 25/08-15 10:15

Hjælp Amalie med at finde flirt: - Han gjorde et eller andet interessant ved migHjælp Amalie med at finde flirt: - Han gjorde et eller andet interessant ved mig

Amalie var i fredags i byen i Aarhus, hvor hun faldt i snak med en sød fyr. Ham vil hun gerne i kontakt med igen, og det kræver din hjælp.

Bildstrecke im Grossformat »

OPDATERING:
Amalie er nu kommet i kontakt med sin flirt.

Igennem en ven til den unge fyr, er hun nu kommet i kontakt med den 24-årige Oliver, som hun efterlyste, og så var det bare op til Amalie at tage kontakt til ham.

- Jeg skrev til ham, at jeg havde efterlyst ham, og så svarede han, at han synes, at det var lidt pinligt, men fordi jeg var så sej at gøre det, så vil han byde mig på en kop kaffe, siger Amalie, der endnu ikke vidste, hvornår de skulle mødes, eller hvad det skal ende med.

---
Nedenfor kan du læse efterlysningen.

Kender du det med, at man møder en rigtig sød person, som man snakker rigtig godt med og nærmest bliver forelsket i ved første blik, og så er personen lige pludselig væk?

Sådan en oplevelse havde 21-årige Amalie i fredags, da hun var i byen i Aarhus. Hun er lige flyttet til dertil for at studere, så veninderne havde taget hende med ud for at vise hende byens natteliv, og her møder hun en ret uimodståelig mand ude foran baren Mojo.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Jeg var ude for at ryge, og så kom han sammen med alle sine venner, og der faldt vi bare i snak. Vi talte om alt muligt forskelligt, og det gjorde vi nok i to og en halv time, siger Amalie om sit eneste møde med den fyr, hun nu meget gerne vil i kontakt med igen.

- Jeg blev revet væk til sidst af mine veninder, og så nåede vi ikke at udveksle numre, og jeg så ham ikke mere. Det er så dumt, at jeg kan ikke kan huske, hvad han hedder. Jeg kan til gengæld huske, hvad han havde på, siger hun til metroxpress.

Disse butikskæder mangler vi i Aarhus
Disse butikskæder mangler vi i Aarhus

Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko
Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko

Og ud fra hvad Amalie trods alt kan huske, har vi strikket et signalement af hendes yderst snakkesalige flirt, som du kan se i faktaboksen. Så måske kan du hjælpe hende med at finde kærligheden - eller hvor meget det nu kan blive til.

- Jeg vil gerne snakke med ham igen, så jeg kan lære, hvem han er. Og så håber jeg selvfølgelig ikke, at han har en kæreste. Man ved jo aldrig, hvad det bringer, siger Amalie.

- Det var som om, vi havde kendt hinanden i virkelig lang tid, og han gav mig et virkelig godt indtryk, og så gjorde han et eller andet interessant ved mig. Derfor vil jeg gerne vide, om han også syntes, at der var noget, eller om det bare var mig, siger Amalie.

Ved du, hvem Amalies flirt er - eller er det måske dig selv - så vil vi meget gerne høre fra dig, så du kan komme i kontakt med Amalie. Skriv til nss@mx.dk eller send en besked via vores Facebook-side.

Amalie tog kontakt til metroxpress for at få hjælp til at finde en fyr. Har du også mødt en, som du gerne vil i kontakt med, men som du mangler navn og nummer på, så skriv til os. Måske kan vi også hjælpe dig.


LÆS OGSÅ: Medina takker Aarhus-fans for koncert - i undertøj

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx