Af Mathias Tuxen - 17/10-17 22:12

Kan du kende ham? Politiet efterlyser denne mand for groft røveriKan du kende ham? Politiet efterlyser denne mand for groft røveri

Østjyllands Politi har sendt en efterlysning ud efter en mand, der har begåët indbrud i LokalBrugsen i Aarhus.

storybild

Videoovervågning af gerningsmanden til et groft røveri mod LokalBrugsen i Aarhus N mandag aften. (Billede: Udsendt af Østjyllands Politi)

Kort før klokken ni mandag aften blev LokalBrugsen på Vorregårds Allé i Aarhus udsat for et groft røveri. Gerningsmanden havde truet to yngre medarbejdere ind i baglokalet med en kniv, før han tømte kassen for penge. Østjyllands Politi efterlyser nu gerningsmanden med overvågningsbilleder, men søger også 'et helt bestemt vidne' i forbindelse med røveriet.

En yngre mand med fuldskæg befandt sig, ifølge politiets pressemeddelelse, som kunde i butikken, hvor han ventede på at blive ekspederet omkring klokken 21.00, da gerningsmanden samtidig kom ud fra baglokalet, efter han havde truet to medarbejdere.

'Der er tale om et meget groft røveri, hvor gerningsmanden har en meget voldsom adfærd. Vi vil meget gerne i kontakt med den kunde, der befandt sig i butikken under røveriet, eller med andre personer, der kan give os oplysninger i sagen,' udtaler politikommissær Helle Fly.

Før gerningsmanden forlod LokalBrugsen med pengene, talte han kort med den skæggede mand, som Østjyllands Politi nu efterlyser som vidne i sagen.

Gerningsmanden til røveriet havde kort før vidnets ankomst truet butikkens to yngre medarbejdere med en hobbykniv. Røveriet havde sin begyndelse, da gerningsmanden hoppede over disken og truede medarbejderne til at udlevere kassen med penge, som blev tømt ned i en pose.

Først omkring 20 minutter senere turde de to medarbejdere gå ud og ringe til politiet.

Gerningsmanden beskrives som:

  • Afrikansk af udseende, sort i huden
  • Ca. 18-23 år
  • 162-165 cm høj
  • Spinkel til almindelig af bygning
  • Kort mørkt hår og fipskæg på hagen
  • Talte dansk uden accent
  • Havde en hobbykniv med blåt plastic i hånden
  • Iført sort kasket med et rundt, skinnende klistermærke på skyggen, mørk jakke med hætte og hvid lynlås og hvid skrift på siden af højre overarm. Under jakken bar han en hvid trøje med høj krave. Han havde mørke bukser på med en smal, lys stribe på siden af benene. Mørke sko med lys sål.
Østjyllands Politi beder nu om hjælp til den videre efterforskning.

Oplysninger i sagen kan gives via tlf. 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx