Af - 10/02-16 09:59

Yahya Hassan raser efter anholdelse: Jeg bliver forfulgt af politietYahya Hassan raser efter anholdelse: Jeg bliver forfulgt af politiet

Den 20-årige digter mener, at Østjyllands Politi som den eneste politikreds har forfulgt ham.

Bildstrecke im Grossformat »

Tirsdag middag blev Yahya Hassan anholdt efter en biljagt nord for Aarhus, men den sag har ifølge digteren selv ikke noget på sig, og faktisk mener han, at Østjyllands Politi forfølger ham.

- Det er ren frihedsberøvelse, tortur og chikane. Jeg har fire politiklagesager kørende mod Østjyllands Politi – der er aldrig problemer med andre politikredse. Jeg bliver forfulgt af en bestemt enhed i Aarhus, siger Yahya Hassan til TV 2 Østjylland.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Tirsdag kort før episoden med biljagten og anholdelsen var Yahya Hassan også aktiv på Facebook, hvor han var efter politiet.

Jeg har været blokeret i 24 timer Politiet er blevet bange 󾌴󾌴󾌴

Opslået af Yahya Hassan på 8. februar 2016

'Politiet er blevet bange,' skriver 20-årige Yahya Hassan, der i den forbindelse fortalte til BT, at han føler sig chikaneret af politiet - og det var altså inden biljagten.

- Siden jeg vandt retssagen mod PET, har Østjyllands Politi været efter mig. Jeg bliver stoppet i tide og utide. Hvis jeg ikke har slukket for alt signal omkring mig, kommer de og finder mig. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, lød det fra digteren.

Q om Nationalpartiets eksklusion af Yahya: Det eneste rigtige at gøre
Q om Nationalpartiets eksklusion af Yahya: Det eneste rigtige at gøre

Da Yahya Hassan tirsdag aften var igennem på TV 2 News fik han også sendt en bredside afsted mod Østjyllands Politi i et interview, som han endte med at gå fra til sidst.

- Jeg har da blod her på hånden. Det kan tydeligt ses, at jeg også den her gang har fået en omgang med kniplen og har fået peberspray. Jeg har fået hele turen, og jeg har siddet i isolation siden klokken halv tolv i formiddag for ingenting.

- Og det er noget, jeg skal forholde mig til hver eneste fucking dag, når jeg befinder mig i Aarhus. For Aarhus bruger ressourcer på at have to-tre fucking strissere på at køre efter mig hver fucking dag, rasede Yahya Hassan i et interview, som du kan se her.

Metroxpress har været i kontakt med Østjyllands Politi. De ønsker ikke at kommenterer på sagen og på anklagerne fra Yahya Hassan.

Yahya Hassan anholdt efter biljagt
Yahya Hassan anholdt efter biljagt


LÆS OGSÅ: Nu som rapper: Hør Yahya Hassans nye sang her

LÆS OGSÅ: TV: Yahya Hassan lægger sin dødskørsel på Facebook

LÆS OGSÅ: Yahya Hassan frifundet i voldssag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx