Af - 18/05-16 10:34; Opdateret: 18/05-16 10:44

Betjent måtte affyre varselsskud: 22-årig kørte med politimand ud ad vinduetBetjent måtte affyre varselsskud: 22-årig kørte med politimand ud ad vinduet

En 22-årig mand er anholdt og sigtet, efter at han satte sin bil i bakgear og kørte med en politimand hængende ud af vinduet. En anden betjent måtte affyre et varselsskud.

storybild

(Billede: Nils Meilvang)

En 22-årig mand fra Aarhus blev anholdt, efter at politiet var involveret i en dramatisk episode i Grenå i går aftes ved 21.30-tiden, oplyser Østjyllands Politi.

Politiet standsede manden, der kørte i en brugsstjålet bil, på Engdalen i Grenaa, men han nægtede at stige ud af køretøjet. Da en politimand ville tage nøglen ud af tændingen, satte føreren bilen i bakgear, så betjent kom til at hænge ud ad bilruden.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Den ene betjent går hen og åbner fordøren til føreren og rækker ind over for at tage nøglen ud af tændingen. Så sætter føreren i bakgear, mens fordøren stadig er åben, og derfor bliver betjenten nødt til at sætte af og hoppe ind i bilen, siger pressekoordinator hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen, og tilføjer:

- Idet føreren sætter i bakgear med betjenten, vurderer hans kollega, at der skal afgives et varselsskud. Derefter standser føreren bilen, og så bliver han anholdt.

Den 22-årige mand sigtes nu for vold mod tjenestemand, brugstyveri, kørsel i frakendelsestiden og kørsel under påvirkning af spiritus og euforiserende stoffer.

Han er blevet fremstillet i grundlovsforhør i retten i Randers her til formiddag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Blachman straffer meddommer: 'Jeg vil...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx