Af - 07/12-16 14:04

Kontroversiel politiker fik falafel-butikken lukket: Nu står han til kæmpebødeKontroversiel politiker fik falafel-butikken lukket: Nu står han til kæmpebøde

Den blev først lukket grundet snavs, og ved genåbningen fik butikken så et påbud om at forbedre skadedyrssikringen. Det blev den ikke, og nu har ejeren - tidligere folketingskandidat - fået en kæmpe bøde.

Bildstrecke im Grossformat »

Billeder fra da Fødevarestyrelsen valgte at lukke Sabah i Aarhus. Nu har samme sted fået en bøde på 20.000 kroner.

Fødevarestyrelsen var i oktober på besøg hos tidligere kontroversielle folketingskandidat for Alternativet Mohammad Sabah Ahmad, der ejer en falafel-butik i Brabrand. Butikken blev lukket i en uge grundet snavs og insekter.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Ved genåbningen blev det påbudt at få styr på skadedyrssikring, men ved opfølgende kontrol i går, var der ifølge Fødevarestyrelsen ikke styr på sikringen, hvilket nu har resulteret i en bøde på 20.000 kroner.

Det er Mohammad Sabah Ahmad bestemt ikke tilfreds med.

- De fortæller mig, at det er på grund af mangel på skadedyrssikring, at jeg får bøden. Men det omhandler altså huller i yderporten, der altid har været der. Også det sidste års tid, hvor jeg ingen påbud har fået, siger han.

Falafelfirma lukket en uge for snavs og insekter
Falafelfirma lukket en uge for snavs og insekter

Mohammad Sabah Ahmad fik med påbuddet to måneder til at forbedre skadedyrssikringen, men han fortæller, at det ikke har været muligt.

- Det er huller til portens kabler, så det kan ikke dækkes til, uden at døren ikke kan lukkes til. Det fortalte Fødevarestyrelsen mig, de var enige i, men gav mig så alligevel bøden, siger Mohammad Sabah Ahmad.

Han fortæller, at han efterlevede de påbud, han fik ved lukningen, og at der er gjort rent. Men bøden på 20.000 vil han umiddelbart ikke betale.

- I første omgang kommer jeg ikke til at betale den. Jeg har tænkt mig at klage i stedet, og så må jeg se, om jeg kan komme ud af det ved eventuelt at tage den i retten, siger Mohammad Sabah Ahmad, der nu overvejer at lukke sin biks, da han ikke gider at stå til måls for den linje Fødevarestyrelsen kører.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Meghan Markles familie i problemer...
bt.dk
Vigtig bro lukker i knap et halvt år:...
bt.dk
Her er vinderen af 'Divaer i Junglen'
bt.dk
Simon Kjær i usædvanlig bøn: Vil have...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx