Af - 06/04-16 13:28

Borgmester jubler over nye ansatte: - Det er altid positivtBorgmester jubler over nye ansatte: - Det er altid positivt

Der kommer mere DR i Aarhus, og det vækker glæde på rådhuset.

storybild

Aarhus' borgmester, Jacob Bundsgaard (S). (Billede: Polfoto/Pedersen Mikkel Berg)

DR har onsdag besluttet, at der skal rykkes en stor bunke medarbejdere til Aarhus, og det er noget, der får smilet frem hos borgmesteren i 'Smilets By'.

- Det er altid positivt med nye arbejdspladser i byen, men i det her tilfælde kan vi samtidig glæde os over, at et stærkere DR i Aarhus vil gavne både journalistikken og TV- og filmproduktionen i byen, siger Jacob Bundsgaard (S).

Han fortæller desuden, at det vil "styrke Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og byens levende mediemiljø, som også universitetet og Filmby Aarhus er en del af."

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse, Thomas Medom, kalder det en "fremragende nyhed", at DR rykker over 100 arbejdspladser til Aarhus.

- Mediebranchen er præget af mange korttidsansættelser og stor usikkerhed i ansættelsen og derfor kan jeg som beskæftigelsesrådmand kun glæde mig over at få over 100 attraktive faste stillinger til byen, siger han.

Aarhus-ros fra udlandet vil ingen ende tage
Aarhus-ros fra udlandet vil ingen ende tage

Ifølge DR flytter de fleste redaktioner 1. januar 2017, mens DR Sporten og DR Vejret først rykker til Aarhus fra den 1. februar 2018.

Jacob Bundsgaard mener, at styrkelsen af DR i Aarhus er et solidt bidrag til den udvikling, byen oplever på nuværende tidspunkt, og man vil selvfølgelig være klar til at tage godt imod de nye ansigter.

- Mange af medarbejderne vil utvivlsomt allerede kende byen, men vi vil naturligvis gøre vores for at tage godt imod dem og være DR behjælpelig med processen, hvor vi kan, siger han.

Bagedyst-Tobias går i
Bagedyst-Tobias går i "krig" med Yahya Hassan


LÆS OGSÅ: Naturchok: Nyt festival-påfund kan dræbe danske havørne-unger

LÆS OGSÅ: DR vil tvinge medarbejdere ud af hovedstaden

LÆS OGSÅ: Ny Alternativ-kandidat rådgiver stadig Grimhøj-moske

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx