Af - 21/01-16 12:32; Opdateret: 21/01-16 12:48

Politiet indstiller søgning efter 19-årige Thomas: Frygter det værstePolitiet indstiller søgning efter 19-årige Thomas: Frygter det værste

Østjyllands Politi frygter, at 19-årige Thomas Stralner er druknet. Han har været eftersøgt siden weekenden.

storybild

19-årige Thomas har været forsvundet siden natten til lørdag (Billide: Privatfoto/Politifoto)

Håbet om at finde 19-årige Thomas Stralner i live er nu så lille, at politiet har indstillet eftersøgningen af den unge mand.

- Vi har ikke nogen aktiv eftersøgning i gang længere, men vi har stadig sagsbehandleren til at snakke med vidner, og hvis vi får konkrete henvendelser, så går vi selvfølgelig i gang igen, siger Vagn Martinussen, politikommisær hos Østjyllands Politi, til metroxpress.

Er du interesseret i nyheder fra Østjylland, så like MX AARHUS her.

Thomas Stralner forsvandt efter en bytur i Randers i weekenden, hvor han forlod Cafe Smagløs og efterfølgende er set på videokameraer på vej ned mod havnen. Her har politiet brugt den sidste tid på at lede.

Det har både været med hunde og med droner, men det er altså ikke lykkedes at finde ham.

- Vi frygter det værste. Når vi ikke har hørt eller set noget fra ham i fem dage, så har vi en frygt for, at han ikke er i live, siger Vagn Martinussen.

Niårig dreng røvet på vej hjem fra skole: Politiet efterlyser afrikansk mand
Niårig dreng røvet på vej hjem fra skole: Politiet efterlyser afrikansk mand

Frygten går blandt andet på, at 19-årige Thomas kan være faldet i havnen, hvor det for tiden ikke kan lade sig gøre at sætte dykkere ind.

- Hvis vi skal have dykkere ind, så bliver vi nødt til at have et afgrænset område. Vi skal vide, hvor han er faldet i, og hvornår han har gjort det, og det ved vi ikke præcist, siger Vagn Martinussen.

Thomas Mikkelsen Stralner beskrives som almindelig af bygning, 182 centimeter høj og har kort, brunt hår. Han var iført vinterjakke med hætte, mørk trøje med lynlås og hvidt logo på højre side, der ligner en firkant, samt blå jeans og sorte Nike-sko, da han forsvandt.

Søgte borgmester-kandidat i jobannonce: Så få ville have jobbet
Søgte borgmester-kandidat i jobannonce: Så få ville have jobbet

LÆS OGSÅ: Medie: Derfor blev 'svinekød på menuen' vedtaget i Randers

LÆS OGSÅ: Patienter er utilfredse med ventetiden på skadestuen

LÆS OGSÅ: Smukfest melder udsolgt uden musiknavne på plakaten

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx