Af - 12/06-16 11:41

AC/DC-koncert lægger pres på Aarhus: Her er der spærret afAC/DC-koncert lægger pres på Aarhus: Her er der spærret af

I aften giver rockbandet AC/DC koncert i Aarhus. Det betyder afspærringer flere steder.

storybild

Guitarist Angus Young. I aften giver AC/DC koncert i Aarhus. (Billede: Reuters)

I aften giver det australske rockband AC/DC koncert på Aarhus Stadion, og det går ikke ubemærket hen i Smilets By. Koncerten er den største nogensinde afholdt på Aarhus Stadion, og derfor kræver den naturligvis visse forberedelser.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Siden torsdag har flere veje omkring stadion været afspærret, og i dag bliver der ligeledes lukket af for biler andre steder, for at forhindre trafikpropper. Det område, der spærres af, omkranses af Marselis Boulevard, Strandvejen, Oddervej og Rosenvangsalle. Afspærringen er i kraft fra midt på dagen til klokken 01.00 natten til mandag. Det skriver Stiften.dk.

AC/DC udskifter høresvag forsanger med rocklegenden Rose
AC/DC udskifter høresvag forsanger med rocklegenden Rose

- Vi vurderer, at hvis vi ikke gjorde det, så ville alt lukke til. Både op til koncerten og bagefter, sagde Niels Jørgen Friis fra Aarhus Kommune til Århus Stiftstidende fredag.

Op mod 46.000 har købt billet til koncerten, og der er arrangeret buskørsel fra 37 byer rundt omkring i landet. De passagerer skal sættes af et sted, og det bliver på Jyllands Allé.

AC/DC i Aarhus i fare: Forsanger risikerer at blive døv
AC/DC i Aarhus i fare: Forsanger risikerer at blive døv

De høje tal fortsætter generelt, når så stor en produktion skal sættes op. I går arbejdede 250 menensker på at gøre scenen klar, og det kræver 45 lastbiler at transportere forstærkere, lysmaster og andet teknik. Hele produktionen vejer omkring 200.000 ton, vurderer produktion-manager Dale Skjerseth.

- Vi har 15 lastbiler, som udelukkende kører med stålkonstruktioner til scenen, og så har vi 30 andre lastbiler, som kører med den øvrige produktion, fortæller Dale Skjerseth til Ekstra Bladet.

AC/DC går på scenen klokken 21.15.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx