Af - 12/04-16 10:00; Opdateret: 12/04-16 14:10

Elektronik-krigen raser: Power vil åbne nye varehuse i disse byerElektronik-krigen raser: Power vil åbne nye varehuse i disse byer

Der ligger allerede tre Power-butikker i København og en i Odense. Nu er turen kommet til Jylland.

Bildstrecke im Grossformat »

Elektronik-krigen raser. Men mandagens nyhed om, at Elgiganten overtager 10 Fona-butikker, må man sige, at de tager et solidt skridt mod magten over danskernes TV- og computerindkøb.

Men de skal ikke få lov at vinde uden kamp - i hvert fald ikke, hvis det står til den relativt unge konkurrent Power. Derfor kan de nu annoncere, at de gør klar til at åbne deres femte såkaldte Powerhouse, der kommer til at ligge i Aarhus.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Metroxpress har snakket med Powers presseafdeling, der bekræfter, at man er på vej til Aarhus, men at der endnu ikke er en aftale på plads, der gør, at de kan fortælle, hvor det er, og hvornår de åbner.

Brandudsalg i Fona: Gør et elektronik-kup
Brandudsalg i Fona: Gør et elektronik-kup

Power har lige nu tre butikker i København og en i Odense, og de planlægger at bygge 'mindst seks nye' i løbet af 2016 og 2017, og her lå Aarhus lige til højrebenet, fortæller Powers direktør Jesper Boysen.

- Aarhus er jo den største by i Jylland, så det er ligesom der, man starter - ligesom man gør det med København.

Derudover oplyser presseafdelingen, at de andre varehuse bliver i de største byer i Danmark, og de nævner herunder Aalborg og Esbjerg som oplagte bud. Planen er desuden, at Power skal have 25 varehuse i alt - og gerne inden udgangen af 2019.

- Vi vil bare gerne være færdige med landkortet. Når du dækker København, Odense, Aarhus og Aalborg, så når du ud til over 30 procent af danskerne, men kommer der en mulighed i en anden by, så tager vi den, siger Jesper Boysen.

Power kan ikke komme nærmere ind på, hvor varehusene skal ligge, og hvornår de åbner, da der endnu ikke er noget på plads omkring lejemål i nogen af byerne.

Ekspert: Fona gik ned sammen med cd- og dvd-salget
Ekspert: Fona gik ned sammen med cd- og dvd-salget

LÆS OGSÅ: Fona lukker og bliver til Elgiganten

LÆS OGSÅ: Priskrig med Power skubbede Fona ud over kanten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

35-årig far dræbte sine børn og tog...
bt.dk
Falck fyrer 570 medarbejdere i Danmark
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
'Det er dybt tragisk. Det er en meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx