Af - 26/04-16 09:27

Rederi overvejer at udskifte ny Samsø-færges lumre navnRederi overvejer at udskifte ny Samsø-færges lumre navn

Ifølge rederiet er den nye Samsø-færges navn ikke er en bevidst PR-handling fra rederiets side, men en uskyldig konkurrence.

storybild

Den nye færges navn ikke er en bevidst PR-handling fra rederiets side, men en uskyldig konkurrence, lyder det fra rederiet. (Billede: Polfoto)

Det noget bizarre navn på den nye færge mellem Aarhus og Samsø, M/F Issehoved, har i det forgangne døgn skabt en storm af kommentarer på de sociale medier, hvoraf de fleste befinder sig i den lumre og humoristiske ende.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Men nu overvejer rederiselskabet at skifte navn på færgen, fortæller Hans Christian Hesseldal, der er bestyrelsesmedlem i Samsø-Aarhus Expressen A/S, til tv2oj.dk.

- Vi er super glade for opmærksomheden, for nu er der da ingen, der er i tvivl om, at der kommer en færge mellem Samsø og Aarhus. Det er jo fint nok, hvis M/F er nok til, at vi får al den opmærksomhed, og det ser jeg intet problem i, men vi overvejer at tage M/F af, når vi har fået tilstrækkelig med PR, siger Hans Christian Hesseldal til tv2oj.dk.

WTF!? Ny Samsø-færge har fået et bizart og lummert navn
WTF!? Ny Samsø-færge har fået et bizart og lummert navn

Han slår fast, at den nye færges navn ikke er en bevidst PR-handling fra rederiets side, men en uskyldig konkurrence.

- Det var bare en konkurrence, hvor folk kunne byde ind, og der er jo en årsag til, at det blev Issehoved, for det er et af de flotteste naturområder i Danmark. Vi kan jo ikke gøre for, at F’et står foran, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Ny færge sejler direkte mellem Samsø og Aarhus

LÆS OGSÅ: Mols-Linien opruster med ny hurtigfærge fra 2017

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx