Af - 14/08-15 10:21

Politiet anholder tre personer efter skyderi i GellerupPolitiet anholder tre personer efter skyderi i Gellerup

Tre mænd blev torsdag efterlyst i forbindelse med et skyderi i Gellerup, hvor en mand blev ramt i benet. Nu er tre mistænkte blevet anholdt.

storybild

De tre anholdte fremstilles i grundlovsforhør fredag klokken 12. (Billede: Polfoto/Unger Anthon/Arkiv)

Østjyllands Politi har anholdt tre personer i forbindelse med skyderiet i Gellerup sent onsdag aften, hvor en 23-årig mand blev skudt i benet.

Anholdelserne er sket efter intensiv efterforskning og gennem et rigtigt godt samarbejde med lokalpolitiet i Aarhus Vest, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

De tre anholdte er henholdsvis 25, 29 og 32 år, og de skal en tur i grundlovsforhør fredag klokken 12, hvor dørene vil være lukket. Politiet oplyser, at de ikke har yderligere kommentarer i sagen.

Skyderi i Gellerup: Gerningsmænd havde Anonymous-masker på
Skyderi i Gellerup: Gerningsmænd havde Anonymous-masker på

Skyderiet skete onsdag aften på Janesvej i Gellerup-området i Aarhus, og politiet fik klokken 23.36 anmeldelsen om, at en 23-årig mand var blevet skudt i benet.

Politiet efterlyste torsdag tre mænd, der havde haft Anonymous-masker på i forbindelse med skyderiet. I den forbindelse fortalte politikommissær Jesper Jørgensen, at der med stor sansynlighed var tale om en familiefejde.

- Den forudrettede har tidligere været involveret i en episode med en familie, og lige nu går vi derfor ud fra, at det er sket i forlængelse af det. Men indtil videre udelukker vi ikke, at det kan være noget andet, lød det fra Jesper Jørgensen, da metroxpress talte med ham torsdag.

Beruset bilist kører op i lastbil og flygter ud på en mark
Beruset bilist kører op i lastbil og flygter ud på en mark

LÆS OGSÅ: Yahya Hassan frifundet i voldssag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx