Af - 30/11-15 12:22

Gorm rev toppen af boligblok: - Der ligger tag over det heleGorm rev toppen af boligblok: - Der ligger tag over det hele

Stormvejret blev for meget for et tag på en boligblok i Aarhus. Nu ligger det blandt andet spredt ud over en parkeringsplads og blandt andet oven på nogle biler.

Bildstrecke im Grossformat »

Stormen Gorm var hurtig overstået, men den nåede alligevel at lave en del ødelæggelser i løbet af de timer, den hærgede Danmark. I Aarhus kostede det blandt andet et tag på en boligblok i Brabrand.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det løsrevne tag landede blandt andet ovenpå nogle parkerede biler, og på den måde er 27-årige Mie Møller Nielsen, en af beboerne i boligblokken, glad for, at hun endnu ikke var kommet hjem, da taget røg af.

- Vi blev ringet op af en underbo, der fortalte os om det og sagde, at det måske ikke var muligt at komme ind på grund af afspærring, men vi kørte herhen og blev så mødt af en parkeringsplads, hvor det forreste var dækket af tagpap, siger hun til metroxpress.

Trafikken nærmer sig normale tilstande efter Gorm
Trafikken nærmer sig normale tilstande efter Gorm

Mie Møller Nielsen kunne dog godt komme ind i hendes lejlighed, og herfra kan hun så mandag formiddag kigge ud over en stor rodebutik.

- Der er ikke ryddet op endnu, så der ligger tagpap, zinkplader, tagrender og lister over det hele. Det kan godt gå hen at blive lidt farlig, for der stikker søm op fra noget af det. Man skal i hvert fald være rimelig forsigtig, og børn må i hvert fald ikke gå der selv, siger hun.

37.000 mistede strømmen: - Gorm har en mærkelig humor
37.000 mistede strømmen: - Gorm har en mærkelig humor

Faktisk er det slet ikke nødvendigt for den 27-årige studerende at kigge ud af vinduet for at finde skader efter stormen Gorm. Hun bor nemlig på øverste etage, og derfor kan hun nøjes med at kigge op mod loftet.

- Vi har fået en vandskade i entréen, hvor det her til morgen er begyndt at dryppe fra. I går var det bare fugtigt, men nu er der efterhånden en plet på godt en meter, siger Mie Møller Nielsen.

Hun skal helt efter planen flytte ud af lejligheden i næste uge, så det bliver kun i kort tid, at hun skal tænke på våde lofter.

- Det er selvfølgelig lidt træls med byggerod og en varmeblæser, der skal køre hele tiden, siger hun.

Her er sandheden om Gorm Storm Hansen-opdateringen
Her er sandheden om Gorm Storm Hansen-opdateringen

LÆS OGSÅ: Her er status efter Gorms hærgen i Aarhus

LÆS OGSÅ: Stormen Gorm pustede sig op til orkanstyrke flere steder

LÆS OGSÅ: Sådan bliver vejret efter Stormen Gorm

LÆS OGSÅ: Gorm gjorde mest ondt på Midtjylland og Nordsjælland

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
Joachim B. Olsen stiller...
bt.dk
Lynfyret i Superliga-klub - nu har...
bt.dk
Red Arrows-fly meldes styrtet til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx