Af - 12/02-16 12:55

Billig gastronomi og masser af kaffe: Her er fem fede ting til weekenden i AarhusBillig gastronomi og masser af kaffe: Her er fem fede ting til weekenden i Aarhus

Aarhus Gastro Week starter i denne weekend, hvor der også er 'Dansk Kaffeshow' og valentinsdag for de firbenede.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du ikke skal sidde foran tv'et - eller tage turen til Horsens - for at se Melodi Grand Prix, så har metroxpress her fem bud på, hvad du ellers kan lave i weekenden, der forresten også byder på valentinsdag.

Her har du sikkert styr på, hvordan partneren eller flirten bliver forkælet, så vi har også fundet et par alternative bu på, hvem du kan forkæle på denne særligt romantiske dag.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

'Dyr' kærlighed


Det her handler ikke om at bruge mange penge på valentinsdag, men om at du kan tage kæledyret med i Plantorama i Egå på søndag, hvor lokale dyreforeninger, dyrlæger og andre fagfolk kan hjælpe med at forkæle 'Pjuske' eller 'Fido'.

'Hundedyr' kærlighed


Maxi Zoo er også med på, at valentinsdag er for dyrene. De arrangerer derfor 'Danmarks største gåtur'. Det koster en 10'er per hund, som går til Dyrenes Beskyttelse, og det foregår i både Egå og Tilst fra klokken 10.

Amerikansk burgerkæde åbner femte restaurant i Danmark
Amerikansk burgerkæde åbner femte restaurant i Danmark

Dansk Kaffeshow


Hele weekenden kan stå i kaffens tegn, hvis du tager til Dansk Kaffeshow i Centralværkstedet. Udstillere har gode tilbud, og der er DM i fire forskellige discipliner. Det koster 50 kroner for en dag eller 125 kroner for hele weekenden.

Billig gastronomi


Fra i dag og helt frem til næste søndag er der Gastro Week i Aarhus, hvor du på udvalgte restauranter kan få en tre-retters menu for 250 kroner. Se hvor på på www.lidtmere.dk.

Hård Rock


Er du til hård rock, og kan du ikke vente til sommerens Copenhell-festival, så kan du lørdag tage til 'When Copenhell Freezes Over' på Atlas.

Legendarisk værtshus lukker efter 44 år
Legendarisk værtshus lukker efter 44 år

LÆS OGSÅ: Danske hoteller oplever fremgang: Særligt en landsdel klarer sig godt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Efter omdiskuteret mål: Nu kan det få...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx