Af - 18/02-16 11:57; Opdateret: 18/02-16 13:10

En uge før aflevering: Cathrine glemte specialet på biltaget - stor dusør udlovesEn uge før aflevering: Cathrine glemte specialet på biltaget - stor dusør udloves

Specialet var næsten klar til aflevering, da hun glemte computeren på taget af bilen og kørte gennem Aarhus. Nu har hun udlovet en dusør til den der finder hendes macbook.

storybild

Aarhusianske Cathrine Jensen glemte computeren på biltaget. Nu udlover hun dusør til den der finder computeren med hendes speciale i. (Billede: Michael Kappeler)

Aarhusianske Cathrine Jensen lavede lørdag den ultimative speciale-skrivnings-bommert. Hun satte computeren på taget af bilen, satte sig ind, og kørte afsted. Med computeren på biltaget.

Teenagere bag gaderøverier blev sporet af computer
Teenagere bag gaderøverier blev sporet af computer

Siden har hun ikke set sin sølvfarvede MacBook Air, svøbt i et sort læderetui, der rummer nogle centrale emner af hendes speciale, skriver Århus Stifttidende.

- Jeg var så dum at lægge MacBook’en, der rummer centrale elementer af specialet på taget af min bil, mens jeg fiskede nøglen op af lommen. I skyndingen glemte jeg at tage computeren ned igen, inden jeg startede bilen og kørte gennem Aarhus. Da jeg nåede frem, var computeren væk. Det er ren idioti, siger Cahtrine Jensen, der læser uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet.

Politiet advarer: Falske postmails er i omløb
Politiet advarer: Falske postmails er i omløb

Specialeopgaven var stort set skrevet færdig, og skal afleveres 1. marts. Men uden de beregninger hun havde gemt på computeren, er opgaven intet værd, fortæller hun til BT.

Cathrine Jensen havde naturligvis sin opgave backet op, men tallene der er en central del af hendes opgave, de lå kun på computeren.

Brug din mobiltelefon som bærbar computer
Brug din mobiltelefon som bærbar computer

Apples sporingstjeneste har ikke givet nogle udslag, og Cathrine formoder at det skyldes at den enten er slukket eller gået i stykker.

Troede du, at du ville vinde en Mac? Konkurrence mistænkes for fup
Troede du, at du ville vinde en Mac? Konkurrence mistænkes for fup

Cathrine har ikke ønsket at udtale sig til metroxpress, men til flere andre medier har hun oplyst, at har udlovet en dusør på 5000 kroner til den der finder frem til hendes computer, og dermed hendes speciale.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx