Af - 03/07-15 12:43

Borgmester til minister om lufthavnsplacering: Træf en beslutningBorgmester til minister om lufthavnsplacering: Træf en beslutning

En ny placering for en lufthavn i Aarhus er endnu ikke vedtaget. Nu opfordrer borgmester Jacob Bundsgaard sammen med fire øvrige kommuner, til at transportministeren kommer på banen.

Disse placeringer her været i spil. Thomasminde er lige nu favoritten til en eventuel placering af en ny lufthavn i Aarhus.

Diskussionen om placeringen af en ny lufthavn i Aarhus fortsætter. For at undgå at processen igen trækker i langdrag, henvender borgmester Jacob Bundsgaard sig nu til transportminister Hans Christian Schmidt.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Jacob Bundsgaard henvender sig sammen med Favrskov, Norddjurs, Syddjurs og Randers kommuner i håbet om, at ministeriet inden længe vil træffe en principbeslutning om, hvorvidt det er muligt at placere en ny lufthavn ved Thomasminde.

LÆS OGSÅ: Billund Lufthavn indsætter busser fra Aarhus døgnet rundt


LÆS OGSÅ: Byrådsmedlem: Bredt flertal for lufthavn i Thomasminde

- Vi har brug for hurtigst muligt at komme videre i afklaringsprocessen – af hensyn til den eksisterende lufthavns driftsmuligheder, til luft-havnens medarbejdere og også af hensyn til de mennesker hvis liv kan blive berørt af en eventuel ny lufthavnsplacering, siger Jacob Bundsgaard i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Naboer: Vi vil ikke ha’ den lufthavn
LÆS OGSÅ: Skanderborg-borgmester: Vi skal ikke have en lufthavn

​​​

LÆS OGSÅ: RAPPORT: Her bør ny Aarhus-lufthavn ligge

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx