Af - 24/10-16 10:52; Opdateret: 24/10-16 11:32

Ny rapport: Danske regioner blandt de bedste i hele Europa at bo iNy rapport: Danske regioner blandt de bedste i hele Europa at bo i

Danmark er vant til at score højt på diverse lister - nu gælder det så også steder at bo. Ifølge en ny rapport er Region Midtjylland den andenbedste region af bo i ud af samtlige 272 i Europa. Hele tre af vores fem regioner ligger i top-ti.

Bildstrecke im Grossformat »

Region Midtjylland kan lige nu - igen - sole sig i endnu en historie fra udlandet. EU-kommissionen har nemlig sammen med konsulentfirmaet Deloitte udgivet rapporten ‘European Social Progress Index’, der rangerer samtlige regioner i Europa over, hvilke der er bedst at bo i. Og det er her, at den midtjyske region scorer en flot andenplads.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Midtjylland får en placering som den andenbedste region i hele Europa. Det er imponerende, at tre af vores fem regioner lander i top 10. Det siger noget om styrken af det sociale fundament i Danmark, siger partner i Deloitte Mette Lindgaard.

Stor udenlandsk avis: Her er Aarhus’ fem bedste restauranter
Stor udenlandsk avis: Her er Aarhus’ fem bedste restauranter

De to andre regioner er Region Hovedstaden, der med en tredjeplads lægger sig lige bag Midtjylland. Derudover er Region Nordjylland hoppet med op på top-ti med en sjetteplads.

I rapporten bliver samtlige regioner i hele Europa rangeret efter deres sociale udvikling, hvor faktorer som for eksempel frihed, korruption og tolerance spiller ind.

Stor udenlandsk avis: Denne by er Danmarks nye mad-hovedstad
Stor udenlandsk avis: Denne by er Danmarks nye mad-hovedstad

Den bedste region at bo i i Europa lige nu, er ifølge rapporten Övre Norrland i Sverige. En plads vi ikke har taget, da vi ifølge Mette Lindgaard lever lidt for godt og kæmper mere med livsstilssygdomme.

Aarhus-ros fra udlandet vil ingen ende tage
Aarhus-ros fra udlandet vil ingen ende tage

Dansk by bliver hyldet af verdens største avis
Dansk by bliver hyldet af verdens største avis

Det bliver ved: Dansk by  endnu en gang rost af udenlandske medier
Det bliver ved: Dansk by endnu en gang rost af udenlandske medier


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx