Af - 22/09-15 09:21; Opdateret: 22/09-15 10:49

Brand i P-hus i Aarhus: Røgen kan være farligBrand i P-hus i Aarhus: Røgen kan være farlig

Der har været brand i en bil i Sallings P-hus, og det udviklede så meget røg, at Østjyllands Politi opfordrede til, at beboere i nærheden blev indendøre.

Det er Sallings P-hus i centrum af Aarhus, som politiet har spærret af på grund af brand i en bil.

OPDATERING: Østjyllands Politi oplyser, at røgen efter branden er aftaget så meget, at man nu igen kan bevæge sig udenfor i området omkring Salling i Aarhus.

De opfordrer til, at man søger læge, hvis man oplever ubehag som følge af eventuel indånding af røg.

Ifølge politiets oplysninger er der ingen tilskadekomne, men to biler er totalt udbrændt, hvilket du kan læse mere om her.


(Herunder er den oprindelige artikel)

Det har medført en voldsom røgudvikling, at der tirsdag morgen udbrød brand i en bil i Sallings P-hus i centrum af Aarhus.

Og selv om branden ifølge Østjyllands Politi er blevet slukket, så udvikles der stadig røg, som kan være sundhedsskadelig at indånde.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Politiet har derfor udsendt en beredskabsmeddelelse om, at borgere i Frederiksgade, Fiskergade, Fredensgade og Østergade skal søge indenfor og lukke døre og vinduer og slukke ventilationsanlæg.

- Vi har endnu ikke fået nogle meldinger om, hvornår røgen vil være helt væk, siger Janni Lundager fra Østjyllands Politi til metroxpress.

(Billede: Polfoto)

Spare-politikere rejste for 1.6 millioner
Spare-politikere rejste for 1.6 millioner

Hun oplyser desuden, at der endnu ikke er meldinger om tilskadekomne i forbindelse med hverken branden eller røgudviklingen.

Politiet beder desuden folk om at holde sig væk fra området. Butikkerne i nærheden er blevet evakueret, og der er spærret for al ind- og udkørsel til P-huset - både fra Østergade og Fiskergade.

Står man og mangler sin bil - enten fra P-huset eller de afspærrede gader, så kan man tage kontakt til politiet, der står ved indgangen til Salling, men det er kun, hvis det er nødvendigt at få fat i den.

'Der er ikke noget i vejen for, at bilerne kan blive stående inde i p-huset,' skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.


Safehouse til truede kvinder åbner i Aarhus
Safehouse til truede kvinder åbner i Aarhus


LÆS OGSÅ: Overblik: Budgettet i Aarhus giver flere boliger og store besparelser

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx