Af - 20/01-16 17:24

TV: Ingen hjalp 19-årige Rachel, da hun blev overfaldet midt på gågadenTV: Ingen hjalp 19-årige Rachel, da hun blev overfaldet midt på gågaden

Selvom der var flere mennesker på gaden, greb ingen ind, da 19-årige Rachel Bæk Flindt blev overfaldet midt på gågaden i Aarhus. Her kan du høre hende fortælle om den voldsomme episode

Adskillige mennesker gik forbi, da 19-årige Rachel Bæk Flindt blev overfaldet midt på gågaden i Aarhus mandag morgen klokken 07.50. Men ingen af dem hjalp, selvom Rachel Bæk Flindt flere gange råbte op.

Den 19-årige aarhusianer går til daglig på Katedralskolen, hvor hun også var på vej hen denne morgen. Midt på Ryesgade bliver hun stoppet af tre piger, hun aldrig har set før.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- Den ene pige begynder at råbe, at jeg skal lade være med at gøre livet surt for hende, og hun begynder at sparke mig på min hofte og mit ben, fortæller Rachel Bæk Flindt.

Imens ser de to andre piger passivt til. 19-årige Rachel råber flere gange op. Til trods for det, er der ingen af de forbipasserende på gågaden, der henvender sig.

19-årige Rachel efter overfald: Jeg er rystet over, at ingen hjalp mig
19-årige Rachel efter overfald: Jeg er rystet over, at ingen hjalp mig

- Nogle af dem vender ansigtet og kigger hen for at se, hvad der sker, men størstedelen går bare direkte forbi, selvom det er tydeligt, at der foregår en episode, fortæller Rachel Bæk Flindt, der siden har meldt episoden til Østjyllands Politi.

Hun er rystet over, at ingen greb ind:

- Der er desværre en masse mennesker, der har oplevet det samme som jeg har - men også noget, der meget værre. At man ikke stopper op og hjælper i en episode, der tydeligvis er en konflikt, det synes jeg er enormt skræmmende og utrygt.

Ung pige overfaldet på strøget i Aarhus: Derfor var der ingen, der hjalp
Ung pige overfaldet på strøget i Aarhus: Derfor var der ingen, der hjalp

- Jeg synes faktisk, det er en enorm vigtig debat at tage: Hvordan man reagerer i de her situationer, og at man har et ansvar for sine medmennesker, siger hun.

Hør Rachel fortælle om hele episoden i videoen øverst.

Unge aarhusianere ønsker sig en ny scene
Unge aarhusianere ønsker sig en ny scene

LÆS OGSÅ: Huslejen er steget markant i København: Aarhus kan slet ikke følge med

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx