Af - 09/10-15 11:27; Opdateret: 09/10-15 13:37

Kvinde og barn ramt af politibil i høj fartKvinde og barn ramt af politibil i høj fart

En kvindelig bilist blev ramt af en politibil under udrykning.

storybild

(Billede: Polfoto/Anthon Unger/Arkiv)

En politipatrulje under udrykning ramte for kort tid siden en kvindelig bilist med høj fart ud for Odensegade 25 i det centrale Aarhus.

Ifølge øjenvidner på stedet kørte politibilen direkte ind i siden på kvindens Mercedes, da hun svingede ud fra Bülowsgade, skriver Århus Stiftstidende.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Hele området er i øjeblikket afspærret.

Vidner fortæller til Århus Stiftstidende, at den kvindelige fører er kommet til skade under sammenstødet. Hendes tilstand kendes ikke for nuværende.

Ifølge vidnerne på stedet, sprang betjentene straks ud af den smadrede patruljevogn og forsøgte at få kvinden fri. Hendes omkring 1-årige søn blev kort efter løftet ud af bilen i sin autostol og ind i en ambulance.

Drengen er tilsyneladende sluppet nådigt fra ulykken, og kunne kort efter forenes med faderen, der i mellemtiden var nået frem til ulykkesstedet.

Østjyllands Politi bekræfter oplysningerne og fortæller, at både de implicerede betjente, kvinden og barnet i øjeblikket bliver tilset på traumecentret på Aarhus Universitetshospital.

- Vi afventer lige nu besked fra hospitalet, men jeg kan sige, at hverken barnet eller de involverede betjente er kommet alvorligt til skade. Kvindens tilstand kan vi ikke sige noget kvalificeret om endnu, fortæller politikommissær Thomas Hinge til Århus Stiftstidende.

Han oplyser desuden, at Østjyllands Politi har indrapporteret episoden til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, som det er kutyme, når politiet selv er impliceret i ulykker med personskade.

- Vi overtager sagen herfra og har netop været i kontakt med hospitalet. Jeg kan oplyse, at den impliceret kvinde er kommet alvoligt til skade og er indlangt. Hun skulle dog være uden for livsfare, siger chefkonsulent hos Den Uafhængige Politiklagemyndighed, Christian Otto, til Århus Stiftstidende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløret: Oliver Bjerrehuus får...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Fie og Caroline i vild bitchfight: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx