Af - 19/10-16 09:56; Opdateret: 19/10-16 11:32

Otte uhyggelige klovne løs i Aarhus i aftes: Folk er skræmteOtte uhyggelige klovne løs i Aarhus i aftes: Folk er skræmte

I løbet af det sidste døgns tid har der været fem nye anmeldelser, hvor otte klovne i alt har skræmt borgere flere forskellige steder i Aarhus. Det fortæller Østjyllands Politi.

storybild

I løbet af det sidste døgn har otte nye klovne skræmt flere borgere i Aarhusområdet. (Billede: Ruud, Vidar)

Første anmeldelse kom ind fra en skræmt borger klokken 16.52 i går, hvor det lød på, at en klovn gik rundt i Hornslet nord for Aarhus og skabte uro i området. Klovnemanien forsatte til klokken 01.29 i nat, hvor sidste anmeldelse kom ind fra en borger, der havde set en klovn, der skræmte folk ved Tordensskjoldsgade i Aarhus Nord.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- I løbet af det sidste døgn har der været fem anmeldelser med otte klovne i alt, der har rendt rundt flere steder i Aarhus og skræmt borgerne. De har heldigvis ikke været truende eller haft nogen form for våben på sig. Derudover forsvandt de lige så hurtig, som de kom frem, siger vagthavende ved Østjyllands Politi Vagn Martinussen

Nu hærger klovnene i Aarhus: Biler må undvige - hopper rundt i trafikken
Nu hærger klovnene i Aarhus: Biler må undvige - hopper rundt i trafikken

Han fortæller endvidere, at de sendte en patruljevogn ud til samtlige fem anmeldeler, men da klovnene netop forsvandt fra området hurtigt igen, fandt betjentene aldrig nogle spor af klovnene, de kunne gå videre med.

Østjyllands Politi gør ikke mere sagerne, der derfor heller ikke fremgår af deres døgnrapport. De oplyser til metroxpress, at dette skyldes, at ingen af borgerne blev truet.

Muskuløs klovn jagtede ung kvinde og tog billeder
Muskuløs klovn jagtede ung kvinde og tog billeder

- Er de væk, så er de væk. Så bruger vi ikke mere energi på det. Der er jo ikke meget vi kan gøre, siger Vagn Martinussen og ærgrer sig over, at man før i tiden kunne trække på smilebåndet af en klovn i det offentlige rum, men at det har ændret sig til uro nu.

Hvis klovnene bliver fundet, så fortæller vagtchefen, at der måske vil kunne rejses sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, men at det skal vurderes som enkeltsager, påpeger han.

Øksebevæbnet klovn skyld i bilulykke i Nordsjælland
Øksebevæbnet klovn skyld i bilulykke i Nordsjælland

To 15-årige sigtes for klovneangreb i Hvidovre
To 15-årige sigtes for klovneangreb i Hvidovre

To klovne med økser skræmmer drenge i Roskilde
To klovne med økser skræmmer drenge i Roskilde

Se de forskellige steder, hvor folk har observeret klovne i Danmark, her på kortet:


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx