Af - 02/03-16 12:05

Disse navne giver gratis VIP-adgang til AGF-FCK på søndagDisse navne giver gratis VIP-adgang til AGF-FCK på søndag

AGF lover gratis adgang til stadion for alle der vil ind. Bare dåbsattesten kan prale af et af disse to navne. Og kan den ikke, så er redningen også nær.

storybild

Kan du prale af at hedde Glen eller Ståle? Så kan du redde dig en gratis tur på stadion på søndag. (Billede: S¯lbeck Christian Klindt)

På søndag, når AGF og FCK brager sammen på Ceres Parkarena inviterer AGF til et særligt arrangement, for særligt udvalgte tilskuere.

Alle med navnet Ståle eller Glen kan gratis komme i AGF’s VIP-Lounge forud for FCK-kampen.

Oddset sætter millioner på spil i ny AGF-drilsk reklame
Oddset sætter millioner på spil i ny AGF-drilsk reklame

AGF har sat arrangementet op, for at se, hvad der sker, når man sætter flere med navnet Ståle og Glen sammen. Kan de enes?

- De har haft deres kampe. Ståle og Glen. Både på banen, på sidelinjen og i diverse tv-studier. Det er Danmarks svar på Wenger og Mourinho. To trænere, der ikke står tilbage for verbal rivalisering og spydige bemærkninger, når de er i clinch, skriver AGF i en pressemeddelelse.

Men om alle med samme fornavne er ligesom Glen Riddersholm og Ståle Solbakken, det vil AGF altså vide med deres seneste pr-stunt.

- Personer med enten fornavnet Glen eller Ståle kan derfor gratis komme i AGF's VIP-lounge forud for søndagens FCK-kamp. AGF giver mad, drikke og de bedste billetter til kampen. Det eneste krav er, at Ståle og Glen sidder side om side i loungen, skriver AGF.

Superligaen skal føde nye profiler efter stjerneflugt
Superligaen skal føde nye profiler efter stjerneflugt

Men er du bare almindelig dødelig med et usportsligt navn som for eksempel Simon eller Johanne? Jamen så er der hjælp at hente.

På Borger.dk kan du ansøge om navneændring. Det koster 510 kroner at ansøge om navneændring, og det er dit bopælssogn der skal behandle ansøgningen.

Ifølge Domprovst i Aarhus sogn, Poul Henning Bartholin så er det en dag-til-dag process når det kun drejer sig om et fornavn.

- Man skal simpelthen en tur forbi kirkekontoret for sådan en type navneforandring. Men jeg er faktisk ikke sikker på, at navnet Ståle er godkendt, men hvis det er, så skal man altså se at komme herned i dag eller i morgen, hvis man vil nå det, siger han.

Esbjerg sender problembarn til Polen
Esbjerg sender problembarn til Polen

Ville man til gengæld hedde Solbakken eller Riddersholm, så ville det kræve en høringsrunde hos alle danskere med samme efternavn, fordi der for begge er under 1000 med dét navn.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand død i brand
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Efter storsatsning i sommeren 2016:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx