Brand tæt på motorvej: Beboere skulle søge væk fra farlig røgBrand tæt på motorvej: Beboere skulle søge væk fra farlig røg

I forbindelse med en kraftig brand nær motorvej E45, advarede politiet borgerne området mod røgen. Nu er ilden under kontrol, og der udvikles ikke mere røg.

storybild

Billedet her er fra en tidligere brand. (Billede: Polfoto/Bonnerup Claus/ARKIVFOTO)

Torsdag formiddag udbrød der en kraftig brand på en gård beliggende på Torshøjvej i Hasselager syd for Aarhus - lige ved motorvejen E45.

Det bekræfter kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi Janni Lundager over for metroxpress. Branden er nu under kontrol, og den udvikler ikke længere farlig røg, men kort efter brandens opståen blev borgerne i området advaret af politiet.

- Branden udvikler en ret kraftig røg, og det er helt overtændt derude. Gården ligger ret afsides, så der er ikke sirenevarsel, men hvis man ser røgen, skal man søge væk. Vi har ikke meldinger om eventuelle personskader endnu, lød det fra Janni Lundager.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Politiet fik hurtigt lavet en beredskabsmeddelelse, hvor de skrev, at den kraftige røg kan være sundhedsskadelig, og at den drev i vestlig retning indover Kolt by, Kattrup og den nordlige del af Hørning. Nu er den beredskabsmeddelelse erstattet af en ny:

'Branden, som var udbrudt på en gård, beliggende Torshøjvej i Hasselager ved Aarhus er nu så meget under kontrol, at den ikke længere udvikler røg,' står der blandt andet.

Mand blev bagbundet med tape og truet med saks og cigaret
Mand blev bagbundet med tape og truet med saks og cigaret


Jysk kommune vil huse flygtninge i ældreboliger
Jysk kommune vil huse flygtninge i ældreboliger

LÆS OGSÅ: Mor til narko-offer: Min datter var imod stoffer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx