Af - 24/06-15 12:00; Opdateret: 24/06-15 13:10

Bølge af tricktyve hærger RandersBølge af tricktyve hærger Randers

En bølge af forsøg på tricktyverier har ramt Randers i juni måned. Politiet opfordrer folk til at være opmærksomme.

storybild

(Billede: Borberg Thomas)

Randers har den seneste måned været udsat for en stribe tricktyveriforsøg og i går aftes gik det således til et nyt niveau, da en gruppe romansk udseende gik fra butik til butik med opsigtsvækkende henvendelser.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det første forsøg blev udført omkring kl. 17.45 i en dagligvarebutik på Bredstrupsgade. Her ville to kvinder og en mand købe en pakke cigaretter, men da de betalte med en 1000-krone seddel, ønskede den ene af kvinderne at få byttepengene retur i euro. Ekspedienten måtte dog fortælle, at det ikke var muligt, hvorefter kvinden bragte et skrabelod ind i diskussionen og påstod, at hun ikke havde fået byttepenge retur. De tre personer forlod butikken umiddelbart efter.

Cirkus-elefant stopper trafikken i Randers
Cirkus-elefant stopper trafikken i Randers

Kort tid efter - omkring kl. 18.30 - blev en frisørsalon i Mariagergade besøgt af to kvinder, der ønskede at betale et hårprodukt med en 1000 krone-seddel. Personalet var dog i færd med at lukke forretningen og oplyste kvinderne, at det ikke var muligt. De fortsatte insisterende til en mand indfandt sig i butikken, han stjal en iPhone6 fra et bord og de løb alle tre hurtigt væk og flygtede i en bil med tonede ruder bagi. Muligvis en Audi.

Randers vil kendes for andet end Mokai
Randers vil kendes for andet end Mokai

I følge politiet er der noget, der tyder på, at det er de samme personer, der står bag begge episoder - og det er langt fra første gang, det sker.

- Vi har haft tre lignende episoder i Randers i juni måned, hvor man har forsøgt at forvirre personalet. Der er desværre ingen anholdte, fortæller Marianne Morgen fra Østjyllands Politi.

Politiet opfordrer butiksejere og ekspedienter til at være opmærksomme.

​​​

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finn blev mistænkt i Emilie...
bt.dk
Borgmester skyder københavnsk Formel...
bt.dk
Trappevasker arbejdede sig op som en...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx