Af - 04/08-15 13:00

Sådan bliver vejret på SmukfestSådan bliver vejret på Smukfest

Tirsdag har DMI varslet skybrud, men hvis du først tager til Skanderborg onsdag, kan du godt lade gummistøvlerne blive hjemme.

Bildstrecke im Grossformat »

Den danske sommer har måske ikke været noget at juble over, men noget tyder på, at landets to største festivaler har ramt de gode uger.

Roskilde Festival var badet i sol, og vejrudsigten for de næste dages Smukfest tegner også ret godt - når vi altså lige har fået overstået tirsdagens vejr.

- I dag lugter det lidt af gummistøvler, for der vil komme regn og torden ind over landet sidst på eftermiddagen og hen ad aftenen. Derfor har vi også udstedt en varsel om skybrud, der også gælder for Skanderborg, siger vagthavende ved DMI, Henning Gisselø, til metroxpress.

SE VEJRUDSIGTEN FOR SMUKFEST I GALLERIET ØVERST.

Om skybruddet vil ramme præcist hen over bøgeskoven og de tilhørende camping- og teltområder, kan Henning Gisselø af gode grunde ikke spå om, men regnen skulle være tæt på umulig at undgå.

Er du interesseret flere nyheder fra Smukfest, så like MX AARHUS her.

Narko-razzia rammer Smukfest: Gav sine 'venner' en Heroin-rygsæk
Narko-razzia rammer Smukfest: Gav sine 'venner' en Heroin-rygsæk

Smukfest inden Citybois-koncert: - Vi kønsopdeler ikke publikum
Smukfest inden Citybois-koncert: - Vi kønsopdeler ikke publikum

Når tirsdagen så er overstået, kan de mange gæster se frem til vejrmæssigt ret god uge, hvis man tager den danske sommer i betragtning.

- Der kommer til at være nogle pæne temperaturer, hvor det især bliver lunt torsdag og fredag. Der kan falde lidt regn en gang i mellem, men det bliver ikke meget, siger Henning Gisselø.

Smukfest har åbnet op for camping- og teltområderne, mens musikken starter onsdag og fortsætter frem til søndag.

LÆS OGSÅ: Bliv 'spulet i måsen': Smukfest satser på guldtoiletter

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx