Af - 31/08-16 11:49

Festuge mini-guide: Fire ting, du ikke må glip af i dagFestuge mini-guide: Fire ting, du ikke må glip af i dag

Festugen er i fuld gang, og vi har her samlet fire fede ting, du ikke må gå glip af i dag.

storybild

Det er torsdag og thanksgiving i USA og hos Memphis Roadhouse i Christiansgade, der i aftenens anledning kører med en særlig thanksgiving-menu - kalkun naturligvis. (Billede: kim Haugaard)

Comedy: Adam og Noah


Hvordan er vi danskere, set med indvandrers øjne? Det giver stand up-duoen Adam og Noah svaret på klokken 20, når de optræder på Godsbanen som en del af Inversus Festival. Det koster 100 kroner at deltage, men er du mellem 13-17 år, har du mulighed for at se dem tidligere i Musikhuset for 30 kroner.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Oplev Aarhus' skyggeside


Dyk ned i en virkelig forbrydelse, der har fundet sted i Aarhus til arrangementet 'Forbrydelser i natten'. Med en blanding af fakta og fiktion kan du komme langt ind bag politiafspærringen og finde ud af, hvordan det kunne gå så galt. Billetten koster 100 kroner, og stedet er hemmeligt, men du vil modtage en besked om location, når du tilmelder dig.

Hotwings æde-konkurrence


Oplev hotwings-hungrende deltagere, der skal dyste om, hvem der kan spise de stærkeste kylligelår. Chili-Klaus kan smutte hjem, for Memphis Roadhouse ved åen fyrer op for stærkere og stærkere krydderier, jo længere inde i konkurrence, de kommer. Metroxpress er selv tilstede under konkurrencen, så hvis du ikke har mulighed for at møde op, kan du følge med på Facebook. Eventet starter 19.30.

Koncert på Kvindemuseet


Oplev rock/blues-bandet Chok Rock på Kvindetmuseet i dag klokken 16. Bandet er opstået på på Psykiatrisk Hospital i Risskov og tæller både behandlere og brugere af psykiatrien. Idéen er, at musikken kan bygge bro mellem sårbare og raske mennesker .Så kom og rock med, koncerten koster ingenting.


Festuge mini-guide: Tre ting, du skal opleve i dag
Festuge mini-guide: Tre ting, du skal opleve i dag

Festuge eller ‘Randers’-uge: Her er folkets dom
Festuge eller ‘Randers’-uge: Her er folkets dom

Hellig krig: Præst raser over dødsmetal i kirke
Hellig krig: Præst raser over dødsmetal i kirke

LÆS OGSÅ: Derfor hænger folk og dingler fra husene i Aarhus

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx