Af - 30/08-15 17:50

TV: Vandglade unge prøver kræfter med 'blob jump'TV: Vandglade unge prøver kræfter med 'blob jump'

Det krævede en del tålmodighed for at prøve et 'blob jump', da der som en del af Festugen var Blå Rambla Festival i Aarhus havn.

Som man kan i videoen, krævede det en del forsøg, før man kunne kravle ud i enden af puden og blive skudt afsted. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

En del unge mennesker var mødt op ved Strandbaren i Aarhus for at nyde de måske sidste dage med noget, der minder om sommer, og det gjorde de blandt andet med udspring på en kæmpestor oppustelig pude.

'Blob jump' hedder konceptet, hvor man ligger på den store pude, mens en anden hopper ned på den, og man derved selv bliver skudt op i luften og ned i vandet.

For de lidt mere vovede hoppede der to ned på samme tid, så man røg dobbelt så langt op i luften, inden man røg i bølgen blå.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Sjovt så det ud, men det krævede også en del forsøg og en masse tålmodighed bare for at få lov til at prøve. Man skulle nemlig først hoppe ned på puden og så kravle ud i spidsen af den, og det var slet ikke så nemt, hvilket man kan se i videoen øverst.

Det var en del af weekendens Blå Rambla Festival, der bød Festuge-gæsterne på en række oplevelser med fokus på vand. Rundt omkring ved havneområdet var der forskellige aktiviteter, og ved Strandbaren var 'blob jump' et af trækplastrene.

Festuge i Aarhus: Her er 10 ting du ikke må gå glip af
Festuge i Aarhus: Her er 10 ting du ikke må gå glip af

TV:
TV: "Kaos" i Aarhus: Kæmpe-måger invaderer Festugen

Mange måtte dog gå forgæves for sådan en oplevelse. Enten fordi det aldrig lykkedes at komme ud på spidsen af puden, eller også fordi, at Aarhus Vandskiklub, der stod for 'blob jump' ganske enkelt ikke havde flere våddragter og hjelme til de mange, der gerne ville prøve.

En af dem, der dog både fik alt udstyret på, og som kom en tur helt ud på spidsen af puden og fik den fulde oplevelse, var 15-årige Thorbjørn Sørensen, der fortalte, at han aldrig havde oplevet noget lignende.

- Det var virkeligt sjovt. Jeg havde egentlig aftalt med to, at de skulle springe ned på puden oppe fra toppen (seks meters højde frem for de tre meter, hvor de hoppede fra, red.), men det her var også helt fint, sagde han, inden han gik om bag i køen for at prøve igen.


LÆS OGSÅ: Fem gode råd til en fed festuge

LÆS OGSÅ: GALLERI: Festugens lys-tema virker klart bedst i mørke

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx