Af - 15/08-16 14:46

DHL-løbevikar: - Jeg håber at få nogle gode kontakter i husDHL-løbevikar: - Jeg håber at få nogle gode kontakter i hus

I morgen starter tre dage med DHL-stafet i Aarhus. Fagforbundet Djøf tilbyder gennem en vikarordning ledige medlemmer til virksomheder, som er blevet ramt af afbud til løbet.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik videre i galleriet for at se nogle stemningsbilleder fra tidligere DHL-stafetter.

DHL Stafetten er ikke bare et løb. Det er en stor løbefest, hvor mere end 200.000 mennesker løber for motion, sammenhold og for at støtte atletikken. Djøf vil i Aarhus for andet år i træk sørge for, at det også bliver en dag, hvor der skabes kontakter.

Kæmpe stafet-løb i Aarhus: Sådan kommer du frem og tilbage
Kæmpe stafet-løb i Aarhus: Sådan kommer du frem og tilbage

- Vi giver jobsøgende mulighed for at møde virksomheder på en lidt utraditionel måde ved hjælp af vores løbevikarordningen. Vi kan ikke love et job, men det kan i hvert fald give gode kontakter, siger kommunikationskonsulent ved Djøf Simon Oxby.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Casper Holm Christiansen på 25 år har tænkt sig at udnytte løbevikarordningen. Han er bachelor i erhvervsøkonomi ved Aarhus Universitet og er netop hjemvendt efter to år i udlandet. Han håber at finde sig et studenterjob, til når han skal læse videre til september.

- Det lyder som et rigtig godt arrangement, hvor jeg kan møde virksomheder under lidt mindre seriøse omstændigheder. Mit håb er at få nogle gode kontakter i hus - måske endda et job i det lange løb, siger Casper Holm Christiansen, der i udlandet har set, hvor vigtige kontakter er.

Grillkul gør kæmpestafet mere forurenet end en togperron
Grillkul gør kæmpestafet mere forurenet end en togperron

Han fortæller videre, at han ikke har lagt en slagplan, men at han vil tage den på ‘gefühlen’, når han kommer derud. Selvom Casper regner med, at han som minimum nok skal få en hyggelig aften, så håber han stadig på mere.

DHL-stafet: Løbeskade kan være arbejdsskade
DHL-stafet: Løbeskade kan være arbejdsskade

- Mit drømmescenarie er, hvis chefen for den virksomhed, som jeg muligvis skal løbe for, efter fem kilometer sammen med mig på ruten spørger mig, om jeg kunne være interesseret i en samtale, siger han.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx